Oyun için Poco F5 Pro vs X5 Pro

Daha fazla  
Ben Xiaomi'nin Poco kısmında yeni gelenlerden Poco F5 Pro ve X5 Pro'ya baktım ikisi de görünüş olarak beğendim ama oyun olarak bu ikisinden hangisini önerirsiniz?

Samsung'un termal ısı yönetiminde başarısız olmasından, iPhone'larda direkt sıvı soğutucu olmamasından ötürü telefonun kısa sürede cayır cayır yanmasından dolayı F5 Pro Türkiye'de bulunan telefonlar arasında Xiaomi 13'ten sonraki en performanslı oyun telefonudur muhtemelen uzun süreli oyun seanslarını düşünecek olursan. Ama gelir de ben Genshin, Diablo Immortal tarzı güç tüketimi olarak en tepedeki oyunları oynamam ya da 15 dakikayı geçmeyecek şekilde oynarım dersen üstteki iki markaya da yönelebilirsin.

Cevaplarınız için teşekkür ederim yani ben Minecraft, Class of Clans, Clash Royale, Cod Mobile belki Critical Ops. Telefonu aldıktan sonra farklı oyunlarda bulurum.

Diablo Immortal oyununa aldıktan sonra bakarım yüksek çözünürlüklü bir oyun ise de yükler oynarım.

Cevaplarınız için teşekkür ederim yani ben Minecraft, Class of Clans, Clash Royale, Cod Mobile belki Critical Ops. Telefonu aldıktan sonra farklı oyunlarda bulurum.

Diablo Immortal oyununa aldıktan sonra bakarım yüksek çözünürlüklü bir oyun ise de yükler oynarım.
Oynadığınız oyunlar Diablo Immortal kadar CPU'yu zorlayan oyunlar değil ancak Cod Mobile için en yüksek grafiklerde akıcı bir şekilde 60 fps oynayabiliyorsunuz, bende de var zira F5 Pro ve bizzat test ettim.

Oynadığınız oyunlar Diablo Immortal kadar CPU'yu zorlayan oyunlar değil ancak Cod Mobile için en yüksek grafiklerde akıcı bir şekilde 60 fps oynayabiliyorsunuz, bende de var zira F5 Pro ve bizzat test ettim.
Benim telefon Redmi Note 9 fakat telefon 2020 de aldım ve şuan halen güzel ama saçma sapan zamanlarda telefon ısındığı için dönüyor ve telefonu yeniden başlatmam lazım oluyor. Bu sebepten dolayında yüksek çözünürlüklü oyunlar oynayamıyorum.

Benim telefon Redmi Note 9 fakat telefon 2020 de aldım ve şuan halen güzel ama saçma sapan zamanlarda telefon ısındığı için dönüyor ve telefonu yeniden başlatmam lazım oluyor. Bu sebepten dolayında yüksek çözünürlüklü oyunlar oynayamıyorum.
Tabii ki zaten Redmi 9'daki CPU ile F5 Pro arasında dağlar kadar fark var. Bu yüzden bana kalırsa telefonlar için her zaman işlemcinin verimliliği ve gücü/hızı birinci kriter olmalı alınırken. Snapdragon 8+ Gen 1 ile hiçbir şekilde yavaşlama durumu hissetmezsiniz seneler geçse bile zira çok iyi bir işlemci.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı