Öncelikle; kartım AMD veya NVIDIA değil. İkinci olarak, önemli olan RAM'den alıyor olması değil, bunun değer olarak görünmesi. Oyun başlarsa RAM ile tabii ki destekler ama oyun başlamasına engel oluyor bu hata. Ben de resource hacker adlı bir program buldum ve bundan "System32"deki "sysdm. Cpl"yi editleyerek RAM sorununu çözdüm. Fakat halen daha VRAM için uğraşıyorum. 40 MB VRAM eksiği yüzünden açamıyorum şu anda.
Bu sistemin bu oyunu taşımadığının ben de farkındayım. Benim hobim Low budget Gaming. Sınırları zorlamayı seviyorum. Yoksa ne acelem var, 1 aya 1050 Ti'lı laptopum geliyor, bekler o zaman da oynarım. Ama zevk benimki. Ayrıca buradan başkaları da görüp belki yararlanabilir. Bu sorunu tek yaşayan ben olmayacağım sonuçta. En azından görürlerse ve açarlarsa düşük sistemli arkadaşlar. Config dosyalarını Low Spec ayarlarına getirdiklerinde belki bir nebze oynama şansları olur. Anlayacağın bu işin balığı ağaca tırmandırmakla alakası yok. Belki ben açamam VRAM yüzünden ama başkasının sadece işlemci ve RAM ile alakalı sorunu vardır da açar, belli mi olur?..