Oyun için uygun Linux dağıtımı önerisi

Cosmic hala tam manasıyla kararlı değil deniyor. Nasıl buldunuz?
Beta sürümünde bile iyi çalışıyordu şuan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bir sıkıntı çıkmaz.

Fedora'yı bir türlü kullanamadım. Kodekler falan sorun oluyor. Bana hitap etmedi. Ağustos'ta Trixie sürümü çıktığından beridir Debian kullanıyorum. Debian nasıldır bu konuda merak ediyorum. Fark var mıdır?

Elbette. Çekirdek ve paket güncelliği konusunda farklar var. Fedora kurarken şu rehberi takip edersen işin kolaylaşır. Kodekleri kendin yüklemen gerekiyor ve linkte hepsi yazıyor.

Elbette. Çekirdek ve paket güncelliği konusunda farklar var. Fedora kurarken şu rehberi takip edersen işin kolaylaşır. Kodekleri kendin yüklemen gerekiyor ve linkte hepsi yazıyor.

Aslında çok saçma bir şey. Kodekler yüklü gelmeli. Bloat değil ki bunlar. Sonuçta bunlar tüm kullanıcılar için gerekli olan zorunlu bileşenler. Kullanıcıyı neden kodek yüklemekle uğraştırıyor çok saçma.

Aslında çok saçma bir şey. Kodekler yüklü gelmeli. Bloat değil ki bunlar. Sonuçta bunlar tüm kullanıcılar için gerekli olan zorunlu bileşenler. Kullanıcıyı neden kodek yüklemekle uğraştırıyor çok saçma.
Bazı Codec'ler lisanslara tabii. Bu yüzden kullanıcı bilincinde olması gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı