Oyun için yenilenmiş hard disk

jüpiter2001

Hectopat
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda kullandığım 500 GB hard diske ek olarak 250 GB civarında bir hard disk almayı düşünüyorum. Kullanım amacım oyun (World of Tanks gibi oyunlar). Aşağıda link verdiğim hard disk işimi görür mü? Yani oyun için kullanışlı olur mu? Bir de HD Tune Pro ile mecvut hardiskin ne kadar kullanım süresi kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Kullandığım hard diskim: Seagate 3.5" 500GB Barracuda SATA 3.0 16MB cache 7200RPM.

Almayı düşündüğüm hard disk: Western Digital WD2500AVVS 250 GB HDD Fiyatları ve Özellikleri

Merhaba, masaüstü bilgisayarımda kullandığım 500 GB hard diske ek olarak 250 GB civarında bir hard disk almayı düşünüyorum. Kullanım amacım oyun (World of Tanks gibi oyunlar). Aşağıda link verdiğim hard disk işimi görür mü? Yani oyun için kullanışlı olur mu? Bir de HD Tune Pro ile mecvut hardiskin ne kadar kullanım süresi kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Kullandığım hard diskim: Seagate 3.5" 500GB Barracuda SATA 3.0 16MB cache 7200RPM.

Almayı düşündüğüm hard disk: Western Digital WD2500AVVS 250 GB HDD Fiyatları ve Özellikleri

Yenilenmiş olsun 2 el olsun bence güvenilmemeli. Patlarsa olan datalarına olur sıfır alman mantıklı.

Hard diskin ne kadar kullandılğı ne kadar kullanım süresi kaldığı nasıl anlaşılır peki?
İş görmesine görür ancak giriş seviyesi bir ssd almak daha mantıklı gibi. Tabi bütçeniz ne durumda bilmiyorum.
Şu andaki hardiskim ile perdormans açısından çok fark olur mu? Okuma hızı oyun performansını etkiler mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı