Oyun Kulaklığı Tavsiyesi

Opportunist

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2014
Mesajlar
27
Yer
Kocaeli/Gebze
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler. Game headset vb. kulaklık almaya karar verdim. Birkaç araştırma yaptım ilk olarak Razer Hammerhead almaya karar verdim ama kulakiçi kulaklıklar benim kulağımda durmadığı için kararsız kaldım. en fazla 170-180 tl arası bütçem var bundan yukarıya çıkamam. Bunlar benim aklımdakiler.

1. logitech g230
2. Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha
3. Razer Hammerhead (En son ihtimal)

Eğer kullananlar varsa artıları eksileri nelerdir. Parasına değer mi ? Ses kalitesi nasıldır ?

Not: Mikrofon çok önemli değil yaka mikrofonu kullanıyorum. Başka tavsiyelerinizede açığım.
 
M.Özkan herkes amazondan alamaz çünkü Razer ve Evga hariç garanti sunan marka yok. Herkeste yurtdışından alışveriş yapamayabilir. Türkiyede o fiyata en iyilerden biri. Creative sb tactic 3d Alpha diye düşünüyorum. Creative sb tactic 3d fury'ede bakabilirsin. Bu arada kulakiçi kulaklıklar oyun ve muzik için iyi ses verebiliyor ancak mikrofonları olmuyor yada kötü oluyor.
 
Hayırlı olsun. Bu arada pek risk yok ürünün ucuz olmasının sebebi kutu deformesi dediler. Arkadaşım aldı sorun olmadı. Sizde de sorun olmaz inşallah. İyi oyunlar. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı