Eshler Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 387 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, ekran görüntüsünde göründüğü gibi kullanım değerlerini görünce şaşırdım. Bir oyun Setup'ı kuruyorum ve kullanım yüzdeleri beni endişelendirdi. Neden bu kadar fazla yük bindiğini anlayamadım. Bu normal mi? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 17,1 KB · Görüntüleme: 657
Merhabalar, ekran görüntüsünde göründüğü gibi kullanım değerlerini görünce şaşırdım. Bir oyun Setup'ı kuruyorum ve kullanım yüzdeleri beni endişelendirdi. Neden bu kadar fazla yük bindiğini anlayamadım. Bu normal mi? Şimdiden teşekkürler.
N nilelle Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #21 korsansa normaldir çok sıkıştırıldığı için bilgisayarın ırzına geçiyorlar. Artı 0 Eksi
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 17 Ağustos 2020 #22 Eshler dedi: Cevaplar için teşekkür ederim ama malum fiyatlardan sonra maalesef orijinal bir oyun alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Malum fiyatlardan ve döviz kurundan dolayı bir şey denilemez maalesef. Bütçe yoksa yoktur. Artı 0 Eksi
Eshler dedi: Cevaplar için teşekkür ederim ama malum fiyatlardan sonra maalesef orijinal bir oyun alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Malum fiyatlardan ve döviz kurundan dolayı bir şey denilemez maalesef. Bütçe yoksa yoktur.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 17 Ağustos 2020 #23 Technopat'ın suçu bildirme yükümlülüğünün en fazla olduğu mecra olduğunu biliyor muydunuz? FitGirl, xatap gibi repackler kuruyorsanız normaldir. Artı 0 Eksi
Technopat'ın suçu bildirme yükümlülüğünün en fazla olduğu mecra olduğunu biliyor muydunuz? FitGirl, xatap gibi repackler kuruyorsanız normaldir.
CoderF Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #24 Bana yazıp ban atılınca bir şey yok ben yazınca kötü oluyor sonra iyi forumlar oluyorum modaretörler tarfından neyse. Artı 0 Eksi
Bana yazıp ban atılınca bir şey yok ben yazınca kötü oluyor sonra iyi forumlar oluyorum modaretörler tarfından neyse.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 17 Ağustos 2020 #25 CoderF dedi: Bana yazıp ban atılınca bir şey yok ben yazınca kötü oluyor sonra iyi forumlar oluyorum modaretörler tarfından neyse. Genişletmek için tıkla... Dostum bu konu farklı. Senin (anladığım kadarıyla) ban yediğin konu muhtemelen korsan olan bir oyunla ilgili hatadır ama bu farklı. Artı 0 Eksi
CoderF dedi: Bana yazıp ban atılınca bir şey yok ben yazınca kötü oluyor sonra iyi forumlar oluyorum modaretörler tarfından neyse. Genişletmek için tıkla... Dostum bu konu farklı. Senin (anladığım kadarıyla) ban yediğin konu muhtemelen korsan olan bir oyunla ilgili hatadır ama bu farklı.
KS KS Eshler Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 387 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #26 Bilgisayarıma zarar geleceğine sildim gitti Artı 0 Eksi
Ben Solo Picopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 322 17 Ağustos 2020 #27 CoderF dedi: Bilgisayar GG kanka virüslerin üreme yuvası artık. Genişletmek için tıkla... Masal anlatma. Böyle bir şey yok. İnsanların moralini bozmaya da hakkın yok, haddini bil. Bilip bilmeden atıp tutma. Artı 0 Eksi
CoderF dedi: Bilgisayar GG kanka virüslerin üreme yuvası artık. Genişletmek için tıkla... Masal anlatma. Böyle bir şey yok. İnsanların moralini bozmaya da hakkın yok, haddini bil. Bilip bilmeden atıp tutma.
CoderF Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #28 Ben Solo dedi: Masal anlatma. Böyle bir şey yok. İnsanların moralini bozmaya da hakkın yok, haddini bil. Bilip bilmeden atıp tutma. Genişletmek için tıkla... Ben doğruları söylüyorum arkadaş silmekle en iyisini yapmış torrent oyun indirme sonrasında 86 virüs bulması sonrasında korsana düşman oldum. Eshler dedi: Bilgisayarıma zarar geleceğine sildim gitti Genişletmek için tıkla... Kanka en iyisini yapmışsın hiç gerek yok korsan oyunlara Artı 0 Eksi
Ben Solo dedi: Masal anlatma. Böyle bir şey yok. İnsanların moralini bozmaya da hakkın yok, haddini bil. Bilip bilmeden atıp tutma. Genişletmek için tıkla... Ben doğruları söylüyorum arkadaş silmekle en iyisini yapmış torrent oyun indirme sonrasında 86 virüs bulması sonrasında korsana düşman oldum. Eshler dedi: Bilgisayarıma zarar geleceğine sildim gitti Genişletmek için tıkla... Kanka en iyisini yapmışsın hiç gerek yok korsan oyunlara
KS KS Eshler Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 387 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #29 CoderF dedi: Ben doğruları söylüyorum arkadaş silmekle en iyisini yapmış torrent oyun indirme sonrasında 86 virüs bulması sonrasında korsana düşman oldum. Kanka en iyisini yapmışsın hiç gerek yok korsan oyunlara Genişletmek için tıkla... Her korsan oyun virüslüdür diye birşey yok ben sadece bilgisayarımı boşu boşuna yorup eskitmek istemediğim için sildim. Artı 0 Eksi
CoderF dedi: Ben doğruları söylüyorum arkadaş silmekle en iyisini yapmış torrent oyun indirme sonrasında 86 virüs bulması sonrasında korsana düşman oldum. Kanka en iyisini yapmışsın hiç gerek yok korsan oyunlara Genişletmek için tıkla... Her korsan oyun virüslüdür diye birşey yok ben sadece bilgisayarımı boşu boşuna yorup eskitmek istemediğim için sildim.
Ben Solo Picopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 322 17 Ağustos 2020 #30 CoderF dedi: Ben doğruları söylüyorum arkadaş silmekle en iyisini yapmış torrent oyun indirme sonrasında 86 virüs bulması sonrasında korsana düşman oldum. Kanka en iyisini yapmışsın hiç gerek yok korsan oyunlara Genişletmek için tıkla... İndirmesini bilirsen çok zor karşılaşırsın virüslerle. Tabii ki korsan oyun indirmek kötü fakat bu illa virüslü olduğu anlamına gelmez. Artı -1 Eksi
CoderF dedi: Ben doğruları söylüyorum arkadaş silmekle en iyisini yapmış torrent oyun indirme sonrasında 86 virüs bulması sonrasında korsana düşman oldum. Kanka en iyisini yapmışsın hiç gerek yok korsan oyunlara Genişletmek için tıkla... İndirmesini bilirsen çok zor karşılaşırsın virüslerle. Tabii ki korsan oyun indirmek kötü fakat bu illa virüslü olduğu anlamına gelmez.