Evet FitGirl. Bravo nasıl bildin acaba?Dur tahmin edeyim. Fitgirl repack indirdin.
Bu korsan dağıtımcı paketleme yaparken yüksek derecede sıkıştırma yapıyor. Paketlerin açılması için işlemci gücünü sonuna kadar kullanıyor ve RAM kullanımı 12 GB gibi değerlere ulaşıyor. Bunun bir zararı yok.
Kendisi piyasada en yüksek sıkıştırma yapanlardan birisi olan bir hanım abla. Var olan dağıtımları alıp sıkıştırıp "en temiz" gördüğü crack dosyasını içine atıp paylaşan birisi. Ayrıca web sitesinin çokca taklit edilmesi ve taklit edenlerin de tamamı malware bulaştırmaya çalışan çakallar olması sebebiyle riskli bir kanaldır.Evet FitGirl. Bravo nasıl bildin acaba?
Eki Görüntüle 843247
Eki Görüntüle 843248
Eki Görüntüle 843251
Merhaba, ben oyun indiriyorum ve CPU kullanımı %100, RAM kullanımı 9.5 GB. Bir sorun olur mu? Atıyorum fotoğrafını.
Eki Görüntüle 843189
Merhaba, ben oyun indiriyorum ve CPU kullanımı %100, RAM kullanımı 9.5 GB. Bir sorun olur mu? Atıyorum fotoğrafını.
Eki Görüntüle 843189
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.