Eshler Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 387 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, ekran görüntüsünde göründüğü gibi kullanım değerlerini görünce şaşırdım. Bir oyun Setup'ı kuruyorum ve kullanım yüzdeleri beni endişelendirdi. Neden bu kadar fazla yük bindiğini anlayamadım. Bu normal mi? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 17,1 KB · Görüntüleme: 664
Merhabalar, ekran görüntüsünde göründüğü gibi kullanım değerlerini görünce şaşırdım. Bir oyun Setup'ı kuruyorum ve kullanım yüzdeleri beni endişelendirdi. Neden bu kadar fazla yük bindiğini anlayamadım. Bu normal mi? Şimdiden teşekkürler.
S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #41 ekmeğin altındaki etiket dedi: Technopat'ın suçu bildirme yükümlülüğünün en fazla olduğu mecra olduğunu biliyor muydunuz? FitGirl, xatap gibi repackler kuruyorsanız normaldir. Genişletmek için tıkla... Aynen bende FitGirl kuruyorum öyle oluyor. Artı 0 Eksi
ekmeğin altındaki etiket dedi: Technopat'ın suçu bildirme yükümlülüğünün en fazla olduğu mecra olduğunu biliyor muydunuz? FitGirl, xatap gibi repackler kuruyorsanız normaldir. Genişletmek için tıkla... Aynen bende FitGirl kuruyorum öyle oluyor.
W wQuadro Femtopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #42 CoderF dedi: Korsana destek yok ! Genişletmek için tıkla... modern warfare 2 1500tl Artı 0 Eksi
CoderF Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #43 wQuadro dedi: modern warfare 2 1500tl Genişletmek için tıkla... Korsana destek var! Artı 0 Eksi
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 3 Ocak 2024 #44 CoderF dedi: Korsana destek var! Genişletmek için tıkla... Biraz erken vermişsiniz cevabı sanki Artı 0 Eksi
CoderF Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #45 zEnlefy dedi: Biraz erken vermişsiniz cevabı sanki Genişletmek için tıkla... 3 yıl banım vardı reis yeni açıldı Artı 0 Eksi
zEnlefy dedi: Biraz erken vermişsiniz cevabı sanki Genişletmek için tıkla... 3 yıl banım vardı reis yeni açıldı