Oyun Mouse Tavsiyesi

habipsana

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar,

40 TL'lik bir bütçem var PayPal'da :)

Bu para ile güzel bi oyun mouse almak istiyorum optik olması benim için iyi çünkü mousepad kullanmıyorum. Makro olsun ama Metin2 gibi oyunlarda HackShield gibi programlar var bu programlar yakalar mı ? KoPedal'ı yakalamıyor mesela. DPI çok önemli değil. Dış görünüşü güzel olsun logitech genelde beğenmiyorum. Elim biraz büyük ele otursun ağırlık konusunda bir tecrübem yok hangisi mübahsa artık :D Ergonomik olsun rahat kullanılsın özellikle makro tuşları. İşte PayPal kullanabileceğim bir sitede satılsın. Güzel bir oyun mouse önerinizi bekliyorum.

Atarlı giderli konuşacak arkadaşlar yorum atmasın.

dostum gerçekten sağlam bi oyun mouse istiyosan biraz baraya kıyman lazım çünkü güzel mouseler en aşağı 90 liradan başlıyo. Daha ucuzada vardır ama verim almak istiyosan paraya kıy biraz

40 Tl'ye bu işleri rahat yapacak bir Mouse bulmak zor açıkçası. Sağlam bir marka almalısınız. O markaların da 40 Lira'lık mouseları pek oyun işlevli olmuyor ne yazık ki :(

Hele ki aklınızda Everest veya Frisby gibi markaların ürünleri varsa, kesinlikle ve kesinlikle uzak durun. 5 Kuruş etmez..

logitech g300 üm var sadece 1 hafta kulanıldı sonra sevmediğimden dolayı steelseries aldım almak istersen satabilirim.(Vatandan Alınma) Not: Elin büyükse g300 e bulaşma.

Benim de elim ciddi derecede büyük, basketbol oynuyorum. G300 kadar da Fiyat performans bir ürünü olan bir şey bilmiyorum açıkçası. Zaten 9 tane tuşu var, hepsine ayrı klavyedeki tuşları atayabiliyorsun. Bir de 3 tane profil var, katla 9 ile :) Hızını çok çok arttırıyor. Üstelik Macro yapabiliyorsun, bu da çok iyi bir şey. Nasıl sevmediniz anlamadım :)

Everest almayı düşünüyodum modelleri çok iyi görünüyodu demek kötüymüş . :( Nasıl önereileriniz var bütçem kısıtlı da

logitech g300 üm var sadece 1 hafta kulanıldı sonra sevmediğimden dolayı steelseries aldım almak istersen satabilirim.(Vatandan Alınma) Not: Elin büyükse g300 e bulaşma.

Özelden konuşalım bi. Ulaş bana facebook'tan

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı