Oyun nasıl yapılır?

Daha fazla  
Aklımda bir oyun fikri var. Hikayeli bir oyun. 12 yaşındayım. En düşük grafiklerle, en basit şekilde bunu nasıl yapabilirim? Yazılım vb. hiçbir şey bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda bir oyun fikri var. Hikayeli bir oyun. 12 yaşındayım. En düşük grafiklerle, en basit şekilde bunu nasıl yapabilirim? Yazılım vb. hiçbir şey bilmiyorum.
Eğer oyunu tek başınıza yapacaksanız hem yazılım hem modelleme bilmeniz gerekiyor. Yazılım vs. bilmeden oyunu yapamazsınız maalesef.

Hocam öncellikle nasıl oyun yapacaksınız eğer basit ise construct 3 üzerinden yapabilirsiniz benim tavsiyem C++ dili öğrenmeniz.

Unity oyun motoru olarak kullanabilirsiniz. Blender veya hazır assestler kullanabilirsiniz oyun için. Ama en büyük sorun kod yazmak. Chat gbt ile deneyebilirsin ama oda çoğu şeyi yanlış yapıyor. Ve YouTube'da Unity eğitimlerini izleyebilirsin.

Forumdakiler biraz abatmış. Epic Games üzerinden Unreal Engine Blueprint indirerek basit bir oyun yapabilirsin. Ben de bu konuda çalışma yürütüyorum ama internet biraz kötü 😃

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işine yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı