Oyun önerisi

GrowHen

Hectopat
Merhaba benim bilgisayarım var fakat öyle aman aman bir bilgisayar değil (hatta hiç değil). Sizden istediğim oyun tavsiyesi. Bilgisayarım ekran kartı: Intel HD Graphics 128 MB, 4 GB RAM (3, 75 kullanılabilir yazıyor) yani neredeyse hiçbir oyun açılmaz fakat bende Assassin's Creed serisi bir çoğu açıldı ve akıcıydı. Sizden isteğim oyun önerisi, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katana Zero, efsanedir. Şarkıları, oynanışı ve en önemlisi hikayesi. Hikayesi beni benden alır. Keşke hafızamı silip tekrar oynasam.
Spec Ops: The Line da güzeldir. Savaş psikolojisini mükemmel yansıtır ve seni oyunun içine alır. Hikayesi de güzeldir. Ancak Katana Zero öncelikli.

Tomb raider 2013
reis değerlendireceğim saolasın
Katana Zero, efsanedir. Şarkıları, oynanışı ve en önemlisi hikayesi. Hikayesi beni benden alır. Keşke hafızamı silip tekrar oynasam.
Spec Ops: The Line da güzeldir. Savaş psikolojisini mükemmel yansıtır ve seni oyunun içine alır. Hikayesi de güzeldir. Ancak Katana Zero öncelikli.
değerlendireceğim teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı