Rehber Oyun oynamak için GNU/Linux'a geçiş

Lutris kullanmadığım için bilmiyorum ona bir şey diyemem doğrudur.

Lutris kullanmadığım için bilmiyorum ona bir şey diyemem doğrudur.

Çoğu paket Lutris için gerekli evet. Olmazsa ya hata alırsın kendi kurmaya çalışır ya da kendin bulup kurman gerekir. Bazen de eski veya hatalı kurduğu için çalışamaz hale gelir sadece Steam kullandığınız için her şeye laf atmanız çok komik

Hayır normal crack oyunlarını Steam'e ekleyip de girebiliyorsun @Pacmanİnstall da biliyor ki ben Mafia 2 ve GoW oynadım o şekilde.

Sadece steam kullandığımı kim söyledi? Ben crack oyun oynuyorum ama gidipte Windows için geliştiren cracker'larıda tercih etmiyorum.

Ek olarak o paketler her oyunda olmasa da gerekebilecek paketlerdir. Düzgün çalışabilmesi için.

Fazladan kod değil Linux için crack geliştiren topluluklar var. Kendi scriptleri vesaire var o yüzden daha performans alıyorum.

Ben Windows'taki crackleri kullanıyorum ben de orası daha fazla FPS veriyor dostum, hem de Windows'la performansımı karşılaştırabiliyorum

Boşuna fazladan kod yazmış oluyorsun yani

E tamam ben ne dedim?
Boşuna kod filan yazmaz. Scene'de oyunlar Windows kadar olmasa da Linux içinde kırılıyor ve yayınlanıyor. Ayrıca Repack'ler de kullanılabiliyor. Hem Native/Wine ile de oynanıyor. jc141 diyeyim kısaca.

Ben Windows'taki crackleri kullanıyorum ben de orası daha fazla FPS veriyor dostum, hem de Windows'la performansımı karşılaştırabiliyorum
Bu manasız olur halihazırda Linux için kırıldıysa oyun. Linux için kırılmışla bir fps almanız zor. Diğer kişi her türlü daha fazla alır fps.

Boşuna kod filan yazmaz. Scene'de oyunlar Windows kadar olmasa da Linux içinde kırılıyor ve yayınlanıyor. Ayrıca Repack'ler de kullanılabiliyor. Hem Native/Wine ile de oynanıyor. JC141 diyeyim kısaca.

Onun için kod yazmaya gerek yok dediğim gibi Steam'e ekleyip oynayabiliyorsun.

Boşuna kod filan yazmaz. Scene'de oyunlar Windows kadar olmasa da Linux içinde kırılıyor ve yayınlanıyor. Ayrıca Repack'ler de kullanılabiliyor. Hem Native/Wine ile de oynanıyor. jc141 diyeyim kısaca.
jc141 yanına başka isimlerde var LinuxRulez gibi kendileri kral topluluklardır. Daha güvenilir yaptıkları işlemleri anlatan her türlü desteğide veren isimlerdir. Ayrıca az kod yazayım kafasıda komikmiş he. Bir Linux kullananın dediği komik şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…