Rehber Oyun oynamak için GNU/Linux'a geçiş

Evet GoW da daha yüksek performans aldım haklıymışsınız

Çok taraflı ve belgesiz geldi. Mesela oyundaki FPS farkına sizin söylediğiniz şekilde değil de Bir ss alıp atsaydınız çok daha iyi olurdu.
Taraflı olan kısım neresi? Söyleyin de ona göre düzenleyeyim. SS kısmı biraz zor sadece Linux kullandığım için tekrar tekrar kurmam gerekiyor. Not defterine kayıt aldığım yerden buraya yazdım genel olarak.

Ve bazı oyunlarda SS alırken çöküyor o yüzden benim rehberimde bazı yerleri telefondan çekmiştim

@Boranity GoW oynarken drop giriyordu arada. Bende oyunun .exe Si'ni Lutris'e ekledim, oradan sürüm seçtim ve DXVK sürümünü DXVK-async olarak ayarladım drop düzeldi ek olarak GTX 1050 1080p Low da FSR quality mounda 60 sabit alıyorum

Son düzenleme:
Ben de Call of Duty oynayacağım zaman Lutris'e eklemiştim. Lutris'e eklemek daha iyi.

Fedora 37 üzerine bugün Battle.net ve Starcraft 2 kurdum, saçma bir şekilde ordu vslerinde Wİndowstan daha az kasıyor, fps neredeyse aynı.
Bota karşı oynadım.
Sanırım dualdeki Wİndows ile helalleşip vedalaşacağız.

1,5 ay öncesinde bu kadar gelişmiş değildi, sanırım kronik bir problem vardı. Bildiğiniz LoL'de daha fazla FPS alıyorum.

1,5 ay öncesinde bu kadar gelişmiş değildi, sanırım kronik bir problem vardı. Bildiğiniz LoL'de daha fazla FPS alıyorum.
Saçma ama gerçekten rakamlar şaşırtıcı ölçüde iyi. Eğer Windows giderse sistem +80 gb kazanacak. Aynı şeyi iki yere de kurmaktan makine ağzına kadar doldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…