Oyun oynamaktan keyif alıyor musunuz?

Bi' kere popüler ve rekabetçi oyunlardan uzak dur (Genelde spor, simülasyon ve FPS oyunları olur) ve oyun arayışına çık.

Eskisi kadar keyif vermiyor nedenini bilmiyorum. Şuan sadece fifa ve RDR2 oynuyorum.

Yaşım daha 15 fakat oyunlardan sıkılmaya başladım bile. Parasızlıktan dolayı keyfim çok bozuk ve canım dışarıda sürekli gezmek ve lokantalara gitmek istiyor fakat son 2-3 aydır falan sinemaya bile hiç gitmedim.

Valorant oynamıyorum ben zaten ekran kartım desteklemiyor. Sevmem de kendisini. Forza Horizon oyunu güzeldir.
Kardeş Castlevaina oyna PPSSPP'de. Çok güzel ha. Ben dün oynadım manyak bir şey. Şak şak.

Her gün Steam hesabımdan bir oyun indiriyorum ertesi gün siliyorum sıkıntıdan. Artık FPS oyunlarından falan hiç zevk almıyorum. 3K saat CS oynamışım zamanında şimdi 10dk sonra bayılıyorum. Son zamanlarda Cities Skylines ve Oxygen Not Included dışında 2 günden fazla oynayabildiğim oyun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…