PPSSPP oynatır bence. Emülator zaten. Sony PSP emülatörü. Binlerce oyun var galiba.GT 220 oynatır mı ki? O türdeki oyunları pek bilmem.
Ben de valla 1 ay sonra filme gideceğim arkadaşla bilet fiyatı ne kadar olacak ne kadar oldu diye düşünüyorum, 1 ay önce öğrenci 37 mi 42 TL'di bizim bur'da.Yaşım daha 15 fakat oyunlardan sıkılmaya başladım bile. Parasızlıktan dolayı keyfim çok bozuk ve canım dışarıda sürekli gezmek ve lokantalara gitmek istiyor fakat son 2-3 aydır falan sinemaya bile hiç gitmedim.
Bizim burada bilet 50 falan ama mısırlar tek kişilik 80TL falan.Ben de valla 1 ay sonra filme gideceğim arkadaşla bilet fiyatı ne kadar olacak ne kadar oldu diye düşünüyorum, 1 ay önce öğrenci 37 mi 42 TL'di bizim bur'da.
Mısır fazlaymış ya 80 TL ne 1 ay önce sorduğum da 20 mi 30 dediydi adam sprite aldım 1 tane 15 TL verdim.Bizim burada bilet 50 falan ama mısırlar tek kişilik 80TL falan.
Yaşım 27, yaklaşık 5 senedir falan oyun oynamıyorum diyebilirim. Zaten bilgisayarımda yoktu yeni sistem aldım o daha gelmedi ama oyun odaklı bir sistem değil. Normal. Çocukluğumda sürekli bilgisayar başından kalkmaz deli gibi oyun oynardım. Şimdi keyif vermiyorbelki sistem gelince FIFA, ETS gibi oyunları oynarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.