Oyun oynamaya hakkım yok mu?

Yok, problem?
Fatih'in dediği gibi seçimden sonra da düzelmeyecek. Toplum bilinçli değil. Başımızda hades bile olsa toplum bilinçli olsaydı doğru kararlar vermek zorunda kalırdı. Şu toplumda isterse yöneticilerimiz en dürüst kişiler olsun, yine doğru kararlar vermez.

Bugüne kadar gelen yemiş, giden yemiş. Toplum ses çıkarmadığı sürece gelen de yiyecek.

Eşek olana semer vuran çok olur diye bir laf vardı bak aklıma o geldi :D not: Kimseye hakaret etmiyorum.
 
Ah ah.. Başlık coğrafyanın kader olduğuna ilişkin modern bir manifestosu gibi olmuş.. :) Hayallerimizi, yaşamak istediğimiz hayatı sürekli erteliyoruz.. Yine de umudumuzu yitirmememiz gerekir. En beklenmedik zamanlarda doğar güneş.. :) Sevgilerle.
 
Ülkenin başına kim gelirse gelsin pek bir şey değişecek gibi görünmüyor. Siyasi taraftan bağımsız ülkenin her kesiminde ben de dahil ağır bir atalet, kavrayamama ve idrak sorunu mevcut. Tencere dibin kara seninki benden kara aslında durumumuz. Bir şey söyleyeyim mi size? Bu işten karlı çıkanlara iyi bakın. Zenginleri iyi analiz edin. Onların hayat standartlarına laf söylediğiniz veya onların hayat standartlarını tehdit ettiğiniz zaman zenginler aralarındaki siyasi anlaşmazlıkları arkaya atıp kendilerinden taviz vermiyorlar. Bizim gibi toplumun diğer kesimleri ise suni gündemlerle günlük hayatın içerisinde kaybolup gidiyorlar.
Örneğin Erdoğan; Deniz Baykal ilk hastalandığında hemen yurtdışından doktor getirmiş, devletin tüm imkanlarını seferber etmişti. Diyeceksiniz ki bu sağlık. Benim anlatmak istediğim o dönemde de hastanede randevu alamadığı için tedavi olamayan veya ameliyat parası bulamadığı için hastalığı ilerleyen insanlar vardı ancak söz konusu kendi statülerinden birisi olunca çözüm uluslararası düzeyde bulundu.
E zaten Erdoğan da bunu demiyor mu "paranın dini imanı olmaz" diye. Dikkat edin bakın. Okula gitmeye başlıyorsunuz kırtasiyeci, kantinci servisçi kazanıyor. Üniversiteye gidiyorsunuz; yurt sahibi, ev sahibi, esnaf, dolmuşçu, otobüsçü, cafeci kazanıyor. İşe başlıyorsunuz Ev sahibi, banka, elektrik, su, telefon şirketleri kazanıyor. Aileden zenginliğiniz yoksa artık çalışarak zengin olmanız hayal. Zaten siyasi görüşten bağımsız adım adım yapılan da bu.
 
Tabii ki hakkınız var sadece sabretmemiz gerekiyor zamanla düzeliceğine inanıyorum ama tabii ne zaman olur orasını bilemem ama şu konuda haklısınız maalesef şu anki fiyatlar iç açıcı değil ama merak etme zaman her şeyi gösterecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı