Oyun Oynarken 80 derece

emre312

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim Sistem Özelliklerim: İntel Pentium Dual Core Cpu E6500 2.93 GHZ 2.93 ghz 2gb ram ekran kartım atı readon 6570 ben battlefield 3 gibi oyunları bu sistemde orta ayarda hiç kasamadan oynuyorum ama game boostere baktığımda bilgisayar boşken yani oyun açmadığımda 35-40-50 arası ama oyunu açtığımda game boostere baktığımda cpu 80 derece mainboard ise oda 81 derecede geziniyor dahada üste cıkmıyor video cardi 60 derece civari acaba bu normal mi cevaplarınızı bekliyorum.....

Yuksek intel islemciler genelde 100 dereceye kadar dayaniyor diye biliyorum. Bana gore yuksek (simdiye kadar islemciye bu sicakliklara cikaramadim) kasa ici hava akiminin dogru sekilde yapildigindan emin olun. Termal macunu degistirme zamani gelmis olabilir.

Bilgisayarı 2009da aldım değiştirme zamanı geldi heralde demi faydası olurmu ki mainboardda 80 derece ama ekran kartı 60larda

Bilgisayarı tertemiz yaptım.. + Bu Oyun Oynarken oluyor oyun oynamasam öyle nette takılsam 35 50 arası sadece oyunda oluyor tertemiz yaptım içini bir tane fan var termal macunuda yenileyecem bide fan alırım gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı