Oyun Oynarken Aşırı Heyecanlanma

Hocam aşırı pısırık biriyim, hadi beraber Garry's Mod'da korku haritaları oynayalım, tam bizlik değil mi? Hem tanışmış oluruz 🙂 LOL'de olabilir. Zevkine oynarım söyleyim, şş.

Olur hocam ama Gmod şu an yüklü değil. Lol derseniz birazdan arkadaşlarımla havuza gideceğim akşam bir görüşelim. Sizi ekliyorum müsait olduğum en yakın zamanda oynarız. :)

Ya nasıl bunu söyleyebiliyorsunuz :D League of Legends'ı hardcore oynayıp yenen birkaç kişi var onlar da E-Sporcu zaten. Biz normal insanlar troll oynayarak kazanıyoruz.

Dün takımımda 2 kişi AFK kaldı. Hiiç umrumda olmadı. Dedim niye kaybediyorum. Bunlar yüzünden. Banane kardeşim dedim. Gelişme var bende ya :D

@Shadrous Şöyle diyeyim;
En son West'de hardcore oynadığım zaman Top Lane de Tank oynuyordum, 6 kere dereceli maçıma teemo gelince ve hepsini kaybedince kafayı yiyip bir daha dereceli girmem demiştim. Şu an TR'de tatlı tatlı bot preler yapıp eğlenirim.
Olur hocam ama Gmod şu an yüklü değil. Lol derseniz birazdan arkadaşlarımla havuza gideceğim akşam bir görüşelim. Sizi ekliyorum müsait olduğum en yakın zamanda oynarız. :)
Çaktırmayın bende tatildeyim. Perşembe dönmeyi planlıyorum ama bugün paraşütüm var sabırsızım :) İyi eğlenceler.

Dün takımımda 2 kişi AFK kaldı. Hiiç umrumda olmadı. Dedim niye kaybediyorum. Bunlar yüzünden. Banane kardeşim dedim. Gelişme var bende ya :D
Oyunun başlangıcı çok önemli bence. Adamlara verebileceğim en uzun selamı veriyorum. Başarılar diyorum. Takıma sürekli motive edici şeyler söylüyorum. Elbette sırf motive ettim diye iyi oynamıyorlar, ama oyunu rastgele zamanlarda satıp AFK kalmıyorlar.

Oyunun başlangıcı çok önemli bence. Adamlara verebileceğim en uzun selamı veriyorum. Başarılar diyorum. Takıma sürekli motive edici şeyler söylüyorum. Elbette sırf motive ettim diye iyi oynamıyorlar, ama oyunu rastgele zamanlarda satıp AFK kalmıyorlar.

Ben dün karşıda 7 lvl Lee Sinler Dariuslar havada uçuşunca dedim beyler GG. Sonra kazandık. :D

Ben dün karşıda 7 lvl Lee Sinler Dariuslar havada uçuşunca dedim beyler GG. Sonra kazandık. :D
Yalnız değilsiniz. Karşıma bordo bereliler çıkıyor. Ömrüm boyu ADC çok az oynamışımdır. Çünkü nedense bütün ADC oynadığım oyunlarda karşı takımda Zed oluyor. Zaten oyunun dengesi şaştı bence, Akali'den gücü alıp alıp Zed'e veriyorlar. Diyorum kaybettik. Bir bakıyorum takımdan başkası taşımış, yenmişiz. Mid falan oynayınca da arada kesin kaybettik diyebiliyorum. Uzaktan bakınca hiç dönmeyecek gibi duruyor. Oyunu bırakmayınca bir şekilde yeniyoruz.

Valla ben Outlast ı tek oynadığım zaman bağrıyordum bir de dying light Oynarken Parkur yapıyorum adam tutunacığı yere tutunmuyor birde arkamdan parkurcu zombi veya büyük zombi kovalıyorsa evi inletiyorum sinirleniyosun

@Shadrous Şöyle diyeyim;
En son West'de hardcore oynadığım zaman Top Lane de Tank oynuyordum, 6 kere dereceli maçıma teemo gelince ve hepsini kaybedince kafayı yiyip bir daha dereceli girmem demiştim. Şu an TR'de tatlı tatlı bot preler yapıp eğlenirim.

Çaktırmayın bende tatildeyim. Perşembe dönmeyi planlıyorum ama bugün paraşütüm var sabırsızım :) İyi eğlenceler.

Hocam sizi ekledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı