Oyunu kazandığınızda veya kaybettiğinizde elinize bir şey geçmeyecek veya çıkmayacak. Girin eğlenmenize bakın. Turnuvada değilsiniz, sonraki oyun yine devam edersinizArkadaşlar kafayı yemek üzereyim. PUBG, Apex gibi oyunlarda sona kaldığımda veya 1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum, kalbim fırlayacak gibi atıyor. Ölüyorum, kalkıyorum, dizlerim titriyor, ellerimin titremesi geçmiyor. Böyle bir saçmalık nasıl oluyor sizce?
Bugün tavsiyelerinize uydum. Gerçekten çok hırs yapıyorum onu farkettim uzaktan ateş falan ederek kill almak çok zevk verdi normalde asla görsem de ateş etmiyordum. Ama böyle birine uzaktan sıkarken gene biri çat diye kafadan vurdu tek mermi aklımı kaybettim
ETS2 oyna şeker gibi olursunArkadaşlar kafayı yemek üzereyim. PUBG, Apex gibi oyunlarda sona kaldığımda veya 1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum, kalbim fırlayacak gibi atıyor. Ölüyorum, kalkıyorum, dizlerim titriyor, ellerimin titremesi geçmiyor. Böyle bir saçmalık nasıl oluyor sizce?
Tanklar duvarın içinden geçmeye çalışıyor.Yorumlarda bir tane Battlefield 5 oyuncusu göremezsiniz. Çünkü hepsi sinir krizinden öldü.
Yok razer tiamat 7.1 var o yüzden bomba düştüğünün sesini duyunca farkediyorumbomba yediğinde yerinden zıplarsın sen
![]()
Lanet ettim zaten etmediğim küfür kalmıyor başında.Tanklar duvarın içinden geçmeye çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.