Oyun oynarken bir anda çizgili yeşil ekran alıyorum

Çağlar Şanlı

Femtopat
D2B8E33B-2C04-413E-8289-2780A6B776AE.jpeg

Oyun oynarken bir anda bu ekranı alıyorum. Eskiden beyaz oluyordu şu an yeşil. Bir ara harddiskimden kaynaklıdır diye 2 tane olan harddiskimin 1 tanesini çıkarttım ve bir şey olmamıştı ondan sonra hatta 4 gün önce falan da olmuyordu. 3-5 gündür oyun oynamıyordum öncesinde bir şey yoktu fakat şimdi oynamak istediğimde bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz?

Bu tür sorunlar genelde ekran kartından kaynaklanır. O yüzden böyle düşündüm. Ben olsam farklı sürücü sürümlerini denerdim.

@Çağlar Şanlı farklı bir şekilde bağlanmayı denediniz mi? Örnek olarak şu an HDMI kullanıyorsanız DP ile bağlanmayı denediniz mi?
Denemedim sadece hdmi kullandım fakat bu 4-5 gün önce olmuyordu bilgisayarı kullanmadım 4 gün falan olmaya başladı.
Bu tür sorunlar genelde ekran kartından kaynaklanır. O yüzden böyle düşündüm. Ben olsam farklı sürücü sürümlerini denerdim.

@Çağlar Şanlı farklı bir şekilde bağlanmayı denediniz mi? Örnek olarak şu an HDMI kullanıyorsanız DP ile bağlanmayı denediniz mi?
Ekran kartında olsaydı her zaman olurdu diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı