Oyun oynarken çok öfkeleniyorum

Bunun çözümü falan yok. Rekabetçi oyunlar her insanı sinirlendirir ama sizinki aşırı düzeydeyse ve bu durumdan rahatsızsanız rekabetçi oynamayın. Singleplayer'ın kralı olan birkaç oyun önerelim size yavaş yavaş aramıza katılın.
Ya da oyunlarda ciddi bir biçimde oynamayın ve arkadaşlarınızla rekabetçilerden çok co-op oyunlar ile eğlenin.
Ek olarak cidden Phcooly gibi oluyorsanız acilen oynadığınız oyunlara ara verin.O arkadaş bir hasta.

Hocam bende de küçükken oluyordu böyle masaya falan vuruyordum.
Sonra kendiliğinden geçti, artık gayet sakinim. Yani sakin derken heyacanlıyım ama sinirli değilim.
Bir dakika hocam siz 21 yaşındasınız ?

Hocam Doom oynasın ne sinir kalır, ne stres

Kardeşim fazla kaptırma kendini oyunlara bende bir ara sinirlendim klavyeyi fareyi kulaklığı kasayı hepsini kırdım.

Monitörün kablosunu yumrukla çıkarttım ve CraftRise'da 6 saatlik ban yedim.

Doktora gidin. Yaptığınız şeyler eğer gerçekten videodaki gibiyse sağlıklı bir birey değilsiniz. Bunun farkında olmanız ayrıca güzel bir şey, daha kolay çözülür.

Eğer günlük hayatta küfür ve argo kullanmıyor, kullanma ihtiyacı da hissetmiyorsam bunun sebebi bütün küfür ihtiyacımı oyun oynarken giderdiğimdendir.

Bir de iyi yanından bakın derim.

He, bileşenlere zarar veriyorsanız işte bu sıkıntı.

Technopat'tan cahiller içerisinden çıkınca bütün içimi boşaltıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…