atakoc
Hectopat
Baylar-bayanlar, son yıllarda sıklıkla yaşadığım problemi dile getirmek istiyorum. Oyun oynarken (özellikle rekabetçi oyunlarda) aşırı öfkeleniyor, yüzüm kızarıyor ya da heyecanlanıyorum. Çocuk olsam hadi anlarım da, geldim 21 yaşıma. Neredeyse 11 senedir oyunlarla haşır neşirim. Mesela onlarca defa girdiğim CS rekabetçisine her girdiğimde sanki Afrin operasyonuna gider gibi yüzüm kızarıyor, kanım donuyor, ölünce aşırı sinirleniyor, sağı-solu dağıtıp kendimi tokatlamaya başlıyorum.
Aynı şu hacı gibi oluyorum:
Ee o zaman oynama rekabetçi oyun diyeceğinizi biliyorum. Defalarca denedim zaten. Sonuç bu:
Yani arkadaşlar tutamıyorum ben kendimi. Ne kadar sakin kalmaya çalışsam da patlıyorum bir yerden sonra. Bakıyorum, internette çok sakin çok sevecen oynayan insanlar var. İmreniyorum onlara, kıskanıyorum onları. Ne kadar da denesem olmuyor. Öfkemi, heyecanımı kontrol edemiyorum maalesef.
Aynı şu hacı gibi oluyorum:
Ee o zaman oynama rekabetçi oyun diyeceğinizi biliyorum. Defalarca denedim zaten. Sonuç bu:
Yani arkadaşlar tutamıyorum ben kendimi. Ne kadar sakin kalmaya çalışsam da patlıyorum bir yerden sonra. Bakıyorum, internette çok sakin çok sevecen oynayan insanlar var. İmreniyorum onlara, kıskanıyorum onları. Ne kadar da denesem olmuyor. Öfkemi, heyecanımı kontrol edemiyorum maalesef.