Oyun oynarken ekran kartı kullanımım %0'a düşüyor uzun bir süre 0 ile 5 arasında kullanıma sahip olup işlemci kullanımım ise %100 oluyor nasıl düzeltebilirim çünkü böyle olunca oyun oynanmaz hale geliyor.
PC özellikleri:
Eğer İntel ekran kartın varsa onu kullanıyordur İntel Kartın varsa nasıl düzeltirim dersen Windows 10 ayarlarından Grafik ayarlarına gir ordan Masaüstü uygulaması yap gözat de ordan oyunun kurulu olduğu yere gel ordaki bütün .exe dosyaları ekle ve yüksek performans Yap İntel Kartın yoksa bilmiyorum çözümünü.
Eğer Intel ekran kartın varsa onu kullanıyordur Intel kartın varsa nasıl düzeltirim dersen Windows 10 ayarlarından grafik ayarlarına gir oradan masaüstü uygulaması yap gözat de oradan oyunun kurulu olduğu yere gel oradaki bütün exeleri ekle ve yüksek performans yap Intel kartın yoksa bilmiyorum çözümünü.
Oyun oynarken ekran kartı kullanımım %0'a düşüyor uzun bir süre 0 ile 5 arasında kullanıma sahip olup işlemci kullanımım ise %100 oluyor nasıl düzeltebilirim çünkü böyle olunca oyun oynanmaz hale geliyor.
PC özellikleri:
Eğer Intel ekran kartın varsa onu kullanıyordur Intel kartın varsa nasıl düzeltirim dersen Windows 10 ayarlarından grafik ayarlarına gir oradan masaüstü uygulaması yap gözat de oradan oyunun kurulu olduğu yere gel oradaki bütün .exe dosyaları ekle ve yüksek performans yap Intel kartın yoksa bilmiyorum çözümünü.
Kasayı açıp tozları aldım, işlemcinin termal macununu yeniledim ve eskisi gibi taktım. Fakat sonrasında MSI Afterburner programı ile aldığım değerlere gelecek olursak GTA V oyunu içerisinde GPU kullanımı %5'i geçmezken CPU kullanımı daima %100 oluyor. Ayrıca masaüstünde bile Chrome'u açarken CPU...
Önceki konumda belirttiğim soruna birçok insanın yardımı olsa da çözebilmiş değiliz. Technopat Sosyal'de birçok kişinin ThrottleStop programından BD PROCHOT ayarını kapatınca sorunu çözdüğünü gördüm. Ben de bu ayarı kapatmak istiyorum fakat normalin dışında olduğu için uzun ya da kısa vadede...
Kasayı açıp tozları aldım, işlemcinin termal macununu yeniledim ve eskisi gibi taktım. Fakat sonrasında MSI Afterburner programı ile aldığım değerlere gelecek olursak GTA V oyunu içerisinde GPU kullanımı %5'i geçmezken CPU kullanımı daima %100 oluyor. Ayrıca masaüstünde bile Chrome'u açarken CPU...
Önceki konumda belirttiğim soruna birçok insanın yardımı olsa da çözebilmiş değiliz. Technopat Sosyal'de birçok kişinin ThrottleStop programından BD PROCHOT ayarını kapatınca sorunu çözdüğünü gördüm. Ben de bu ayarı kapatmak istiyorum fakat normalin dışında olduğu için uzun ya da kısa vadede...