Oyun oynarken klavye tuş kombinasyonu ile dosya açmak

JessFlex

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Şimdi ben .bat uzantılı bir dosyayı oyun oynarken açmam gerekiyor. Kendisi CMD açıp gerekli işlemleri yapıyor. Ama sürekli yapmam gerek. Bilgisayarım zayıf ve bunu devamlı yapmam gerekiyor (alt+tab`ı) FPS düşüşler olacak. Bunun için klavye tuş kombinasyonu atayarak arkada kendiliğinden açabilir miyim ? Mesela ALT+9 yapınca arkada .bat uzantılı dosyanın kendisini açmasını istiyorum. Bu nasıl yapılır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Şimdi ben .bat uzantılı bir dosyayı oyun oynarken açmam gerekiyor. Kendisi CMD açıp gerekli işlemleri yapıyor. Ama sürekli yapmam gerek. Bilgisayarım zayıf ve bunu devamlı yapmam gerekiyor (alt+tab`ı) FPS düşüşler olacak. Bunun için klavye tuş kombinasyonu atayarak arkada kendiliğinden açabilir miyim ? Mesela ALT+9 yapınca arkada .bat uzantılı dosyanın kendisini açmasını istiyorum. Bu nasıl yapılır ?
Merhaba. Bu istediğin işlemi programlar sayesinde yapabilirsin.
İnternette araştır. Eğer program bulamazsan, bana konuşma açıp söyle. Ben kendim hazırlayayım.

C# form'da tuş dinleyicisi kullan bunu google yazıp araştırabilirsin. Tuş tetiklediği an dosya yolunu bulup çalıştırmak kalıyor sadece.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı