Hocam normal kartla zorlayınca da her zaman kapanmıyor bazen 10 dakikada bazen 2 saatte kapanıyor. @Recep Baltaş hocam yazdım sistem özelliklerini görüşlerinizi bekliyorum.Biostan dahili ekran sürücüsünü aktif et. Yani Intel Hd4600 grafik yongasını. Daha sonra ekran kartının güç bağlantısını kes. HDMI kablosunu direk anakartın arka kısmına tak. O şekilde bilgisayarı biraz zorla bak bakalım kapanıyor mu? Kapanmıyorsa sorun ekran kartında.
Hocam CoD AW, BF4, Tomb Raider, Metro Last Light bu oyunlarda yaptı. BF4'üm orjinal, BF4ü oynarken problem oluştu diye bunları yükledim deneme amaçlı olarak yoksa Steam' dan, Origin' den yada kutulu şekilde alıyorum. Oyunlar Experienceden optimize edildiler. Sürücü versiyonum ise 347.09 en son olan sürücü. Beta olmaya sürücüde de aynı problem vardı beta ama deneyeyim diye güncelledim, yine aynı problem var.Bir tek oyun oynarken yapıyor ise adım adım gidecek olursak. Ekran kartı yüke geldiğinde yapması ihtimaller arasında olur. Tabi ki yazılımsal problemlerde olabilir. Sadece 1 oyunda mı var bu sorun ? Oyun orjinal mi ? Experience' den optimize edilmiş bir oyun mu ? Hangi sürücü versiyonu var şuan da ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.