Oyun oynarken PC bir anda kilitleniyor

Fenerbahçelii

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Normal kullanımda bir sorun yok ama monitörü aldığımdan beri arada bir Valorant oynarken PC bir anda herhangi bir anda donuyor, kilitleniyor hiçbir şekilde bir yere basamıyorum. CTRL alt del de atamıyorum. Laptopu kapatıp açmam gerekiyor Power tuşundan. Neden oluyor bu?

Isı olabileceğini düşünüyorum. Geçen gün dizimin üstüne koyup fanları açmayı unutmuşum. Aynı dediğin gibi kendini uykuya aldı. Sonra açtırdı. Isı değerlerini oyun içinde kontrol eder misin? Eğer VALORANT ayarlarında grafikleri fullemediysen özellikle işlemci ısısını kontrol et.

Isı olabileceğini düşünüyorum. Geçen gün dizimin üstüne koyup fanları açmayı unutmuşum. Aynı dediğin gibi kendini uykuya aldı. Sonra açtırdı. Isı değerlerini oyun içinde kontrol eder misin? Eğer Valorant ayarlarında grafikleri fullemediysen özellikle işlemci ısısını kontrol et.

Hocam genelde ilk oynayışta oluyor ama şu an yeniden açtığımdan beri oynuyorum 1 saattir bir sorun yok anlamadım gitti.

@Astiva

Son düzenleme:
Hocam ilk girdiğimde oluyor Valorant'ya her zaman sonradan olmuyor bir daha kapatıp açtıktan sonra.

Mantıklı bir açıklama getiremedim pek. Belki temiz bir sürücü kurulumu işe yarar.

DDU ile sürücüyü bir temizleyelim:

Ayrıca bir olay görüntüleyiciye bakalım:

Mantıklı bir açıklama getiremedim pek. Belki temiz bir sürücü kurulumu işe yarar.

DDU ile sürücüyü bir temizleyelim:

Ayrıca bir olay görüntüleyiciye bakalım:

Hocam konuda uygulama çöktükten sonra tekrar girelim diyor. Uygulamanın çökmesini bekliyeceğim ne zaman çökeceği belli olmuyor ki. Genelde ilk açışta oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konuda uygulama çöktükten sonra tekrar girelim diyor. Uygulamanın çökmesini bekliyeceğim ne zaman çökeceği belli olmuyor ki. Genelde ilk açışta oluyor.

İlk açılıştan önce yapın.

Anladım, ilginç durum. Oyunsaldır belki de. Valorant oynamadığım için net konuşamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı