Sistem özelliklerini yazarmısın arkadaşın dediği gibi.Az önce Control oynuyordum sonra bir anda PC reset attı. Bunun PSU kaynaklı bir sorun olabileceğini düşündüm ama PC'yi 8 aydır kullanıyorum. Tekrar oyuna girmeyi deneyeyim mi?
8 ay kullanıyorum , hiç sıkıntı çıkmamıştı.PSU yetersiz kalıyor olabilir. Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?
Nvidia'nın sitesinde o ekran kartı için önerilen minimum güç 400W. Yani PSU'nuz yetmiyor. Yeni bir tane almalısınız.8 ay kullanıyorum , hiç sıkıntı çıkmamıştı.
i7 3770
GTX 960
8 GB 1333MHz RAM
H serisi bir anakart
Coolermater Pcar460(12V kanalından 324W verebiliyor.)
Benimde başıma geldiDostum sistem parçalarını yakabilirsin yeni ve kaliteli bir PSU öneririm benim başıma geldi PSU yaktım.
Bunu biliyordum ama 8 ay hiç problem çıkmamıştı zaten yazın PC'yi değiştireceğim , idare edebilir mi?Nvidia'nın sitesinde o ekran kartı için önerilen minimum güç 400W. Yani PSU'nuz yetmiyor. Yeni bir tane almalısınız.Eki Görüntüle 498124
Her an yanma tehlikesi var sistem değersiz diyorsan idare et ama bence Kesinlikle değiştir.Bunu biliyordum ama 8 ay hiç problem çıkmamıştı zaten yazın PC'yi değiştireceğim , idare edebilir mi?
Eğer çok ağır oyunlar oynamayıp sistemi çok zorlamazsanız yeteceğini düşünüyorum ancak ben yinede herhangi bir şekilde sistemi zorlamanızı önermiyorum. Bu konuda PSU'm yanmıştı benim.Bunu biliyordum ama 8 ay hiç problem çıkmamıştı zaten yazın PC'yi değiştireceğim , idare edebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.