Oyun oynarken problem yaratan ROG STRIX G16 için nasıl bir süreç izlenmeli?

YAVUZAKTO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop ROG Boost: 2420MHz* at 140W 8GB GDDR6
GPU 13th Gen Intel® Core™ i7-13650HX Processor 24M Cache, 4.9 GHz
FHD+ (1920 x 1200, WUXGA) 16:10 165Hz 16-inch Response Time: 7ms
16GB DDR5-4800 SO-DIMM
Vatan Bilgisayar'dan aldığım bu cihazı yazılımına oyunlarda sorun yaşatmasınından dolayı nasıl bir şey yaptırabilirim? Özellikle FC 25 de çok takılma zaman kayması gibi sorunlar yaşadığım için o oyunda Intel'i kullanıp oynuyorum ve bazı ayarlar yaptığım için başka oyunlarda da sorun yaşatabiliyor. Ses açma kapama tuşları olsun parlaklık açma kapama olsun ekrana çıkan işaretler sebebiyle de takılmalar oluyor. Tabii ki her oyunda böyle değil ama rahatsız edici olmaya başladı. Ben de bir çözüm arıyorum.

Vatan Bilgisayar'dan aldığım bu cihazı yazılımına oyunlarda sorun yaşatmasınından dolayı nasıl bir şey yaptırabilirim? Özellikle FC 25 de çok takılma zaman kayması gibi sorunlar yaşadığım için o oyunda Intel'i kullanıp oynuyorum ve bazı ayarlar yaptığım için başka oyunlarda da sorun yaşatabiliyor. Ses açma kapama tuşları olsun parlaklık açma kapama olsun ekrana çıkan işaretler sebebiyle de takılmalar oluyor. Tabii ki her oyunda böyle değil ama rahatsız edici olmaya başladı. Ben de bir çözüm arıyorum.

Bunları aynen kağıda yaz servise gönder dostum. Onlar gereğini yaparlar.

Servis derken araya vatanı mı sokmalıyım nasıl yapmalıyım hala garantisi varken durduk yere ücret istemesinler bir de uzun sürer değil mi?

Servis derken araya vatanı mı sokmalıyım nasıl yapmalıyım hala garantisi varken durduk yere ücret istemesinler bir de uzun sürer değil mi?

Mümkünse direkt kendiniz servise kargolayın. ASUS TR ile görüşüp BİLGİ alabilirsiniz.

Vatan ile yolladığınızda süreç 4 5 gün daha fazla sürer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı