Oyun Oynarken PSU'dan Gelen Garip Sesler

Masea

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, İtopya'dan yeni bir sistem topladım. Windows'u da kurdum, her şey hazır. Fakat bir sıkıntı var: Oyun oynarken PSU'dan garip cızırtılar geliyor. Yüklenme sahnelerinde ise daha daha garip sesler gelip bazenleri ses gelmiyor. Bir türlü anlamadım gitti, acaba PSU arızalı olabilir mi?

Oyunlarda VSync ayarını aktif ettiğimde ses azalıyor, fakat bunu yapmak istemiyorum, bilgisayarımın en yüksek performansını kullanmak istiyorum.

Aldığım sistemin linki için tıklayın. (Sadece SSD farklı, o da Toshiba TR200 480 GB)

Bu arada eski bir monitör kullanıyorum, sadece VGA ve DVI-D girişi var. Ekran kartımda DVI-D çıkışı mevcut fakat kablosu yok. Dolayısıyla dönüştürücü ile HDMI'dan VGA'ya çeviriyorum. Ve özellikle oyun oynarken görüntüde dalgalanmalar oluyor.

Sanki PSU ile ekran kartı arasındaki bağlantı bozuk, ya da PSU hepten arızalı. Özetlemek gerekirse, bilgisayar yük altındayken PSU'dan can sıkıcı ve göz ardı edilemeyecek cızırtılar geliyor.

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır oyuna girdikten sonra PSU'dan ses geliyor. Ekran kartından gelmediğine eminim. Kısacası bilgisayara yük binince PSU'dan ses gelmeye başlıyor.

Şunu da not olarak söylemem gerek, PSU'dan çıkan sese oranla ekranda o kadar dalgalanma oluyor. Yani PSU'dan çok ses geliyorsa, ekranda daha fazla dalgalanma oluyor.

Dediğim gibi sesin ekran kartından GELMEDİĞİNE eminim. Ses, PSU'dan gelmekte.
PSU garantisi yok mu, o kadar eminseniz PSU garantiye yollayın. Ekran kartını çıkartıp bi bakabilir misiniz sorun hala devam edecek mi diye ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Psu garantisi yok mu o kadar eminseniz PSU garantiye yollayın.Ekran kartını çıkartıp bi bakabilirmisiniz sorun hala devam edecek mi diye ?
Bilgisayarı İtopya'dan topladım, bir çözüm bulunamaz ise onlara yarın götürmeyi planlıyorum, yeni alınmış sistemler için hızlı bir teknik destekleri var.

Ekran kartını çıkarırsam nasıl görüntü alabilirim? Ve oyunlara girip, bilgisayara nasıl yük bindirebilirim?

Bilgisayarı İtopya'dan topladım, bir çözüm bulunamaz ise onlara yarın götürmeyi planlıyorum, yeni alınmış sistemler için hızlı bir teknik destekleri var.

Ekran kartını çıkarırsam nasıl görüntü alabilirim? Ve oyunlara girip, bilgisayara nasıl yük bindirebilirim?
Sisteminizin parçaları nedir? Elinizde farklı bir ekran kartı varsa o da olur. Ekran kartından gelmediğine emin iseniz ve eviniz yakınsa bilgisayarı söküp komple götürün. Eviniz yakın değilse PSU’yu gönderin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı