Bilgisayarımı daha yeni aldım ilk önce.
Far Cry 3'te bilgisayar bir 1 saat sonra anda dondu reset attım sonra Witcher 3'te ilk bölümdeki bar sahnesinde PC turuncu ekran verdi, reset attı siyah ekran oldu açılmadı. Şu an çalışıyor oyun oynamaya korkuyorum.
AMD Ryzen 5 2600.
Apencer panter 8x2 16 GB RAM.
ASUS RX 580 8 GB.
ASUS Prime A320M-K anakart.
Gamepower Crimson guard 550W +80 kasa
Driver veya PSU kaynakli sorun olabilir. Ekran kartini yuke OCCT testine sokun, eger PC direkt kapaniyorsa PSU, kapanmiyor ve ekran renkli hale geliyorsa driver sorunudur. PSU kaynakli gibi geldi bana sahsen.
Driver veya PSU kaynakli sorun olabilir. Ekran kartini yuke OCDD testine sokun, eger PC direkt kapaniyorsa PSU, kapanmiyor ve ekran renkli hale geliyorsa driver sorunudur. PSU kaynakli gibi geldi bana sahsen.
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
Yeni bir klavye aldim. HyperX Alloy FPS fakat bu klavye ENG(UK) dizilimi ile geldi ve Turkce harflerden baziları yok bildiginiz uzere. Ben bu sekilde yazilarima devam edersem ban yer miyim, yoksa sorun olmaz mi?
Yeni bir klavye aldim. HyperX Alloy FPS fakat bu klavye ENG(UK) dizilimi ile geldi ve Turkce harflerden baziları yok bildiginiz uzere. Ben bu sekilde yazilarima devam edersem ban yer miyim, yoksa sorun olmaz mi?