EnGame Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise 2 9 Ocak 2025 #1 RAM 16 GB Ekran kartı Radeon RX 580 Series 8GB Anakart B450 S2H İşlemci R5 1600 Arkadaşlar 3 tane depolamam geçerli olan Windows kurulu olduğu disk. HDD var onun modeli de: Bir daha SSD var onun modeli de: Depolamaya yazacağım bunlardı yer olmadığı için açıklamaya yazdım.
Arkadaşlar 3 tane depolamam geçerli olan Windows kurulu olduğu disk. HDD var onun modeli de: Bir daha SSD var onun modeli de: Depolamaya yazacağım bunlardı yer olmadığı için açıklamaya yazdım.
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 9 Ocak 2025 #2 Oyun sırasında sıcaklık değerleri ne civarda CPU'nun? Artı 0 Eksi
6 68613 Gigapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 9 Ocak 2025 #3 Isınma veya güç kaynağı ile ilgili problem olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS EnGame Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise 2 9 Ocak 2025 #4 partylikeits1941 dedi: Oyun sırasında sıcaklık değerleri ne civarda CPU'nun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama bakarım sıcaklıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum. partylikeits1941 dedi: Oyun sırasında sıcaklık değerleri ne civarda CPU'nun? Genişletmek için tıkla... Isınmayı nereden görerim program önerin var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
partylikeits1941 dedi: Oyun sırasında sıcaklık değerleri ne civarda CPU'nun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama bakarım sıcaklıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum. partylikeits1941 dedi: Oyun sırasında sıcaklık değerleri ne civarda CPU'nun? Genişletmek için tıkla... Isınmayı nereden görerim program önerin var mı?
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 685 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #5 EnGame dedi: Bilmiyorum ama bakarım sıcaklıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Isınmayı nereden görerim program önerin var mı? Genişletmek için tıkla... CoreTemp. Artı 0 Eksi
EnGame dedi: Bilmiyorum ama bakarım sıcaklıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Isınmayı nereden görerim program önerin var mı? Genişletmek için tıkla... CoreTemp.
KS KS EnGame Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise 2 9 Ocak 2025 #6 Ankidaster dedi: Core Temp. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şimdi GTA'ya giriyorum bakacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Ankidaster dedi: Core Temp. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şimdi GTA'ya giriyorum bakacağım.
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 685 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #7 EnGame dedi: Teşekkür ederim şimdi GTA'ya giriyorum bakacğım. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınızın kaç Watt oldugunu yazar mısınız ve modelini. Artı 0 Eksi
EnGame dedi: Teşekkür ederim şimdi GTA'ya giriyorum bakacğım. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınızın kaç Watt oldugunu yazar mısınız ve modelini.
KS KS EnGame Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise 2 9 Ocak 2025 #8 Ankidaster dedi: Güç kaynağınızın kaç watt oldugunu yazar mısınız ve modelini. Genişletmek için tıkla... 550W diye görmüştüm. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Ankidaster dedi: Güç kaynağınızın kaç watt oldugunu yazar mısınız ve modelini. Genişletmek için tıkla... 550W diye görmüştüm.
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 685 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #9 EnGame dedi: 550W diye görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam oyunda kaç derece gördüğünüzü ölçtünüz mü? Artı 0 Eksi
EnGame dedi: 550W diye görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam oyunda kaç derece gördüğünüzü ölçtünüz mü?
KS KS EnGame Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise 2 9 Ocak 2025 #10 partylikeits1941 dedi: Oyun sırasında sıcaklık değerleri ne civarda CPU'nun? Genişletmek için tıkla... Ankidaster dedi: Tamamdır hocam oyunda kaç derece gördüğünüzü ölçtünüz mü? Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
partylikeits1941 dedi: Oyun sırasında sıcaklık değerleri ne civarda CPU'nun? Genişletmek için tıkla... Ankidaster dedi: Tamamdır hocam oyunda kaç derece gördüğünüzü ölçtünüz mü? Genişletmek için tıkla... Evet.