Oyun Oynarken Titreme ve Dokular Geç Yüklenme Sorunu

• Konuyu başlatan ÇAD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 27.837

ÇAD

Hectopat
Merhabalar geçenlerde benimde başıma gelen bir problemi söylemek istiyorum. Oyun oynarken gölgeler titriyor, dokular geç yükleniyor vs. O kadar gıcık bir problem ki oyunlardan soğutuyor. Problemi çözmek için ekran kartını değiştiriyorsunuz, çözülmüyor. İşlemci, anakart, ram belki onlarda sorun vardır deyip değiştiriyorsunuz ve yine çözülmüyor. Bilgisayarı komple değiştiriyorsunuz ve yine devam ediyor. Çok garip ir sorun, ve çözümü yok. Geforce forumunda bayağı mağdur bir kullanıcı sayısı var, bende içlerindeyim.

https://forums.geforce.com/default/...hadows-texture-popins-gtx-960-970-980-ect-/1/

Bakalım ne olacak, bu nasıl bir teknolojidir kafam almıyor. Bu sorun AMD'de de varmış.

Örnek olarak bir video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimsenin fikri yok mu? Görülmeyen varlıklar tarafından mı seçildik biz yani? :/

Dostum sanırım ekran kartının bellek hızı yüksek ve sanırım monitörün 60 hz yani yüksek fps aldığından monitörün bu yenileme hızına yetişemiyor ama gidip mesela fps'ini sabitlersen 200'ün altında bir değere o sorun düzelecektir eminim. Sorunun çözümü 75 hz üzeri bir monitör almak ya da 144 hz bilmiyorum

Hayır viewsonic xg2703-gs. AOC 2. monitörüm. O takılı olsa da olmasa da sorun var.
Ayrıca daha önceden AOC monitörü gtx780 ile birlikte kullanıyordum. Sıkıntı yoktu. Şimdi ise 2703gs ile gtx 1070 var.
Yabancı forumlarada bakıyorum sorunun çözümü bulan daha görmedim.Ben son olarak yeni bir DP kablosu alıp deneyeceğim.Oda olmazsa satmayı düşünuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı