Oyun projem - Depth of Space

yahya_1223

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Depth of Space'in Geliştiricisi :)
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (35).png
    Ekran Görüntüsü (35).png
    764,5 KB · Görüntüleme: 715
  • file-ZACreUILFYbcKpLMpSrPRf4E.png
    file-ZACreUILFYbcKpLMpSrPRf4E.png
    497,3 KB · Görüntüleme: 680
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
Tebrik ederim dostum. Başarılar dilerim. Kolay gelsin çıktığı zaman haber et :)

Hocam fazlasıyla çok iyi gözüküyor ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı