Oyun projem - Depth of Space

Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.

Trailer ne zaman?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trailer ne zaman?

Birkaç gün içerisinde oyunun kısa bir videosunu atacağım.

Hocalarım önceki görselde koridor biraz boştu, daha fazla obje ekledim. Ayrıca UI'da küçük düzeltmeler yaptım, yakında oyunun başka haritalarını da paylaşacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (44).png
    Ekran Görüntüsü (44).png
    551,3 KB · Görüntüleme: 119
Birkaç gün içerisinde oyunun kısa bir videosunu atacağım.

Hocalarım önceki görselde koridor biraz boştu, daha fazla obje ekledim. Ayrıca UI'da küçük düzeltmeler yaptım, yakında oyunun başka haritalarını da paylaşacağım.

Çok güzel yapmışsın helal sana. Ne zaman nasıl oynayabileceğiz oyunu ve ben de sana yardımcı olabilir miyim? Daha önce de yazmıştım.

Çok güzel yapmışsın helal sana. Ne zaman nasıl oynayabileceğiz oyunu ve ben de sana yardımcı olabilir miyim? Daha önce de yazmıştım.

Hocam oyunu mobil için yapıyorum, 6 ay oldu proje üzerindeki çalışmam, oyunu tahminen mayıs ayının sonlarına doğru Play Store'da yayınlarım, yardım etmek istediğiniz için de teşekkür ederim, eğer yardıma ihtiyaç duyarsam size yazarım, şu anlık tek çalışmayı düşünüyorum.

Hocam oyunu mobil için yapıyorum, 6 ay oldu proje üzerindeki çalışmam, oyunu tahminen mayıs ayının sonlarına doğru Play Store'da yayınlarım, yardım etmek istediğiniz için de teşekkür ederim, eğer yardıma ihtiyaç duyarsam size yazarım, şu anlık tek çalışmayı düşünüyorum.

Tamamdır bir ihtiyaç olursa ben buralardayım hocam bu arada oyunu ne üzerinden yapıyorsunuz?

Hocam projeniz nasıl gidiyor ve bizde kendi oyunumuzu yapabilmemiz için ne öğrenmemiz gerekiyor.

Proje iyi gidiyor, birçok yeni sistem ekliyorum ve UI'da birkaç değişiklik yaptım, kendi oyununuzu yapmak için öncelikle yazılım dili öğrenmelisiniz bu C# olur C++ olur veyahut Blueprint, eğer kodlama bilmiyorsanız şu anlık yapay zekayı (ChatGPT) kullanarak da kodları ona yazdırıp oyununuza ekleyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda da yazılım kurslarına katılabilirsiniz. Oyununuzu yapmak için Unity oyun motorunu tavsiye ederim başlangıçta, bunun için bir kursa kayıt olabilirsiniz Unity dersleri ile ilgili veyahut kendiniz de öğrenebilirsiniz. Ben kendim 2 senedir Unity oyun motorunu kullanıyorum ve YouTube'dan ders izleyerek ve kendim bir şeyler yaparak öğrendim.

Geri
Yukarı