Oyun projem - Depth of Space

Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.

Hocam oyunu nereden yazıyorsun kodunu vs. ben de bu işleri öğrenmek istiyorum.

Çok güzel görünüyor. Mobil oyun hiç oynamam ama çıktığında oyununuzu denemek isterim. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için.

Oyununuz gayet güzele benziyor suan yüzde kaçında olduğunuzu merak ettim.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam, "%20'sini tamamladım" diye yazdığım tahmini sayı, o zamanlar için yani bundan 9 ay önce tahmin ettiğim sayıydı. 9 aylık süre içerisinde hikayeye eklemeler yaptım, daha fazla silah modeli, mekanik eklemeyi planladım, 9 ay önceki harita, level map modellerini daha detaylı ve büyük yaptım. Tam yüzdelik bir sayı veremem çünkü yine belki yeni eklemeler yapabilirim. Tekrardan teşekkür ederim yorumunuz için.

Hocam oyunu nereden yazıyorsun kodunu vs. ben de bu işleri öğrenmek istiyorum.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam, oyunu Unity oyun motorunu kullanarak geliştiriyorum, C# yazılım dilini kullanıyorum.

Yine kolay gelsin hocam bence ilk basta grafiklere yoğunlaşma dilerim sizi çok zorlaya bilir ondan önce oyunu tamamla daha sonra güncellemelerle grafikleri fln artırırısın tavsiyem.

Yine kolay gelsin hocam bence ilk basta grafiklere yoğunlaşma dilerim sizi çok zorlaya bilir ondan önce oyunu tamamla daha sonra güncellemelerle grafikleri fln artırırısın tavsiyem.
Teşekkür ederim hocam, grafiklerden çok optimizasyon zorlayacak beni, özellikle mobil için optimizasyon biraz zorlayıcı olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı