Oyun projem için güncelleme

PasFacile

Kilopat
Selamlar, daha önce forumda bu projemi paylaşmıştım. Projeyi biraz daha büyüttüm ve sizden yorum almak istiyorum. Aslında böyle bir proje kafamda yoktu fakat bir şeyler ekleye ekleye proje büyüdü. :D

Ne eklemeliyim veya ne çıkarmalıyım sizce? Aklımda olan şeyler şunlar;
+Canavarların üstüne can barı gibi levelleri ve isimleri yazacak.
+Level arttıkça skill geliştirme olanağı gelecek. (Skill ağacı)
+Garip yapay zeka davranışları düzeltilecek.
+Skill simgeleri değişecek.
+Farklı haritalar eklenecek.
Tavsiyelerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

+Aldığımız hasar için damage bar,
+Canavarlara kritik vurma şansı,
+Kritik vurduğumuzda ekstra efektler,
+Kamera sadece kritik vurduğumuzda veya yediğimizde sallanacak.

Patlama gibi ışıklı efektler bulunduğu yeri ve yaratıkları kendi ışık renginde aydınlatsa ortamın inandırıcılığı artabilir.

Patlama gibi ışıklı efektler bulunduğu yeri ve yaratıkları kendi ışık renginde aydınlatsa ortamın inandırıcılığı artabilir.
Kullandığım pakette olduğunu sanmıyorum fakat güzel bir şeye değindiniz. Parçacık spawn olduğu an bir ışık spawn edersem tam dediğiniz şey olmaz fakat biraz daha inandırıcı olabilir. :D

Kesinlikle skill görselleri üzerinde çalışılmalı.
Projenin başında öylesine koymuştum bir türlü yenilerini koymak nasip olmadı haklısınız. :)
+(@9390) Parçacık sistemi için aydınlatma eklendi. (Potlarda, kritik vuruş anında ve Roar becerisi anında)
+Spawn sistemi düzeltildi. Eskisinde sürekli yeni canavar spawn ediliyordu. Belli bir sayıya limitlendi.
+New Enemy Spawned yazısı yerinde Level Up yazısı koyuldu.
+Controller için performans iyileştirme yapıldı.
-Canavarlar öldüğü halde bazen bize vurabiliyor. (Collisionları kapatmama rağmen.)
www.youtube.com/watch?v=05P97txJzDc

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı