Ne botu olacağına bağlı. Detay verir misiz?Hocam sadece oyun mu? Bot olur mu?
Ne botu olacağına bağlı. Detay verir misiz?Hocam sadece oyun mu? Bot olur mu?
Hocam işlemler nasıl olacak?Ne botu olacağına bağlı. Detay verir misiz?
Anlamadım hocam. Ne botu olduğunu söylerseniz hizmet verip veremeyeceğimizi söyleyeyim.Hocam işlemler nasıl olacak?
Hocam Minecraft sunucusu açıcağım ben, fakat Aternos dünyasını aktarmam lazım, dosyalar bende var.Anlamadım hocam. Ne botu olduğunu söylerseniz hizmet verip veremeyeceğimizi söyleyeyim.
Tabii.Bu sıralar Minecraft serveri falan açmayı düşünüyordum iyi oldu. Size ulaşabileceğim bir iletişim adresi bırakır mısınız?
Açabilirsiniz. İletişim adresi bırakmanız yeterli.Hocam Minecraft sunucusu açıcağım ben, fakat Aternos dünyasını aktarmam lazım, dosyalar bende var.
Discord adresim: glade#3061Açabilirsiniz. İletişim adresi bırakmanız yeterli.
İstekleri hiç kabul etmiyormuşsunuz. Başka bir platform için iletişim adresi bırakır mısınız?Discord adresim: glade#3061
Nasıl hocam? Doğru adrese attığınızdan emin misiniz?İstekleri hiç kabul etmiyormuşsunuz. Başka bir platform için iletişim adresi bırakır mısınız?
Hocam şimdi açtım istekleri.İstekleri hiç kabul etmiyormuşsunuz. Başka bir platform için iletişim adresi bırakır mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.