Oyun sunucusu IP değişme

Hydra.X

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : İ5 10400F

Anakart : Msi H510M-A PRo

Ram : Curcial 8GB+32GB = 40GB DDR4 ram

Ekran kartı : Msi RX 6500 Xt mech 4gb

SSD : Curcial 480GB
Sampta ben bir sunucu kuracağım ama IP'min başka yerde gözükmesini istiyorum çünkü adresimi bulurlar. Nasıl değiştiririm?

CGN IP nedir hocam ?
CGN bir havuz sistemi IPv4 kapasitesi azaldığı için bir IP üstünden birden fazla cihazın sanal IP ile internete çıkmasıdır ve ülkemizde sıklıkla kullanılıyor. CGN IP'de olanlar port açamaz ve internette gecikme ve paket kaybı sorunları yaşayabilir. Genelde modem üstünde IP 100. ile görünür ama Google'ye WhatisMyIP yazdığınızda çıkan IP farklı ise siz CGN IP'ye dahilsinizdir.

CGN bir havuz sistemi IPv4 kapasitesi azaldığı için bir IP üstünden birden fazla cihazın sanal IP ile internete çıkmasıdır ve ülkemizde sıklıkla kullanılıyor. CGN IP'de olanlar port açamaz ve internette gecikme ve paket kaybı sorunları yaşayabilir. Genelde modem üstünde IP 100. ile görünür ama Google'ye WhatisMyIP yazdığınızda çıkan IP farklı ise siz CGN IP'ye dahilsinizdir.
galiba benim ipim CGN İP çünki port açınca yönlendirmiyor ve ipmi nasıl başya yerde gösterebilirim
galiba benim ipim CGN İP çünki port açınca yönlendirmiyor ve ipmi nasıl başya yerde gösterebilirim

Kablo ile bağlanmıyorum. PC'ye adaptör takılı.

Galiba benim IP'im CGN IP çünkü port açınca yönlendirmiyor ve IP'mi nasıl başka yerde gösterebilirim?
Öncelikle müsteri hizmetlerinden IP bloğunuzu değistirmenizi isteyin. Ama önce kontrol edin CGN IP'ye dahil misiniz diye belki port ayarlarını yanlış yapıyorsun?
Kablo ile bağlanmıyorum. PC'ye adaptör takılı.
Hocam kabloya gerek yok modem ayarına girmeniz ve oradan bakmanız yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı