Oyun tavsiyesi

aureyn

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süreli oynayabileceğim sıkılmadan her gün girip eğlenebileceğim en son Elden Ring bitirdim keyif aldım. Güzeldi fakat kısa sürdü 70 saate bitirdim oyunu bana daha uzun süren örnek vermem gerekirse Minecraft gibi açıp oynayayım. Uzun süreli ne oynamak istediğimi ben de bilmiyorum tür olarak ama her gün League of Legends oynamaktan çok sıkıldım. Eski tadı vermiyor artık.

Uzun süreli oynayabileceğim sıkılmadan her gün girip eğlenebileceğim en son Elden Ring bitirdim keyif aldım. Güzeldi fakat kısa sürdü 70 saate bitirdim oyunu bana daha uzun süren örnek vermem gerekirse Minecraft gibi açıp oynayayım. Uzun süreli ne oynamak istediğimi ben de bilmiyorum tür olarak ama her gün League of Legends oynamaktan çok sıkıldım. Eski tadı vermiyor artık.
Factorio, Terraria, Don't Starve, Stardew Valley tarzı oyunlara bakabilirsiniz.
Sıkılmadan, ara sıra açıp uzun süreli oynarsınız.

Gacha tarzı (anime gibi) seversen Genshin Impact, Honkai İmpact 3rd (açık dünya değil), Honkai Starrail (açık dünya değil), Zenless Zone Zero (hafif açık dünya), Wuthering Waves gibi oyunlar deneyebilirsin. Muhtemelen biliyorsundur da ben gene de önerim dedim 🫡

Bütçe olarak sıkıntım yokta sistem olarak bilgisayarı çok zorliyacak oyun olmasa sevinirim açık dünya oyunu olabilir uzun süre beni tutmasını istiyorum oyunun vakit öldürmek eğlenmek rahat rahat takılmak istiyorum Elden Ring örneğini vermem onunda açık dünya oyunu olması keşfetmek gezmek gelişmek güzel oluyor.

Bütçe olarak sıkıntım yokta sistem olarak bilgisayarı çok zorliyacak oyun olmasa sevinirim açık dünya oyunu olabilir uzun süre beni tutmasını istiyorum oyunun vakit öldürmek eğlenmek rahat rahat takılmak istiyorum Elden Ring örneğini vermem onunda açık dünya oyunu olması keşfetmek gezmek gelişmek güzel oluyor.
Sistem özellikleriniz neler hocam sorması ayıptır? 🫡

Satisfactory.

Ark olabilir Far Cry 5 Elden Ring tarzı oyun neredeyse yok sizin istediğiniz gibi varsa da sistemi zorlayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı