Oyun Ve Tasarım İçin Ekran Kartsız 5000₺ Sistem Toplama

Önceden aralarında fiyat farkı epey fazlayken gereksiz derdim de şimdi 150 TL fazlasına 1800X alınabilir. M.2 için hariçten bunun gibi koruyucu plakalar satılıyor çok lazımsa alırsın olur biter.

Hocam Gaming 5 ile C6H arasında 420₺ fark var. Çok yüksek bir değer. Aorus modeline karar kıldım. Yukarıda bir soru sordum. 650W güç kaynağı ekran kartı alınca tüm sisteme yeter mi sizce? Bir de bu şebeke konusuyla ilgili konu açıklamasında soru sordum. Cevaplarsanız çok sevinirim.
 
PSU'nun şebeke mevzusu beni aşan çok teknik konular içeriyor. Yine de işini sağlama almanda fayda var. Şart değilse o model yerine Evga GQ 650 alabilirsin.

Hocam açıkçası GQ modelini pek düşünmüyorum. G2 veya G3 modelleri daha iyi gibi. Bu konuyu sonra düşünmek daha iyi olacak sanırım . Son sorum Aorus’un Gaming 5 ile Gaming K7 arasındaki fark nedir?
 
Okuma yazma hızına göre SSD seçilmez.
Evet değerli üyeler yukarıda belirttiğim gibi ROG Strix X370-F ve AX370-Gaming 5 arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum. PSU konusunda da bir sorum vardı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Gaming 5 tercih etmelisin. Hatta elinden gelirse K7 al.
Kaliteli bir hava soğutma daha mantıklı olacaktır.
1800X tercih etmelisin kesinlikle değer.
Şebeke konusunda sıkıntınız olmasın ona uygun dönüştürücüler var. Kayıp yaşamassın.
Hocam açıkçası GQ modelini pek düşünmüyorum. G2 veya G3 modelleri daha iyi gibi. Bu konuyu sonra düşünmek daha iyi olacak sanırım . Son sorum Aorus’un Gaming 5 ile Gaming K7 arasındaki fark nedir?
Evga'nın Gold serisinde GQ'dan sonrası gereksiz.
 

Evet hocam Aorus’un kartına karar verdim. Eğer bulabilirsem K7 alacağım. Ama ülkemizde yok maalesef. Amazon’da var. Ama Amazon’dan anakart almak ne kadar mantıklı orası tartışılır. PSU konusunu düşüneceğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…