Oyun Ve Tasarım İçin Ekran Kartsız 5000₺ Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 4.115
Soğutucu için kararlısın sanırım. :)

Evet sanırım biraz öyleyim :D. Yabancı forumlarda kullananlar gayet memnun. @4GHz’e boostlamayı düşünüyorum. Sıkıntı olursa mecbur @3.6GHz’de dolaşacağım :). Kasa konusunda kararsızım. Eğer daha ucuz bir kasa bulabilirsem X52 veya H100i v2 için zorlayacağım. Phanteks Enthoo Pro M TG modeli de gayet güzel ama yani bilemedim. Bu kasa beni daha çok kendine çekti :D.

Denemeden net bir şey diyemeyiz. Kendimden örnek verecek olursam 1600 MHz DDR3 RAM'i 2600 MHz hızında çalıştırmayı başardım. Belki daha fazlasına da zorlayabilirim ama şimdilik düşünmüyorum :D Kasa konusunda düşüncemi az çok anlamışsındır. O bütçeye Full-Tower kasa alınır.

Evet haklısınız bu fiyata hakikaten Full-Tower alınıyor. Ama kasaya yandan bakınca içindeki LED’leri düşününce beni cezbetti :). Kasayı 400C’ye düşürüp soğutucuyu yükseltebilirim aslında. Mantıklı geldi :D

Hocam sıvı soğutma olarak Corsair Hydra H60 yetersiz kalabilir.... Sıvı soğutmayı değiştirmeniz de güzel olacaktır... Çünkü H60 çok sesli bir ürün... Başınız etini yiyebilir....

RAM'i 3200 MHz'e O.C yapabilirsin. Kasa olarak 270R tercih et. Soğutucu büyük.

Hocam büyük ihtimalle Corsair Carbide Clear 400C tercih edeceğim. Radyatörü ön tarafa taksam sıkıntı olmaz bence. Bu kasayı tercih edince 300₺ gibi bir ekstra meydana çıkıyor. Bunu soğutucuya yatırmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı