Oyun Ve Tasarım İçin Ekran Kartsız 5000₺ Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 4.076
Anakart Amazon’da vergiler dahil 900₺ falan yapıyor. Amazon’dan anakart almak mantıklı mıdır? Daha önce pahalı anakart alanlar vardı sanırım bu forumda.

Sanırım anakartı amazon.de üzerinden alacağım. 2 yıl garantisi var ve eksta kargo masrafları da yok. Aklıma takılan Gigabyte’ın uluslararası garantisi olup olmadığı. Eğer varsa çok iyi olur. Sıkıntı çıkarsa Türkiye’de yaptırma imkanım olacak sanırım. Gerçi sıkıntı olacağını sanmam. Site resmi olarak Türkçe destekliyor. Rica ederek sıkı bir şekilde paketlenip güzel bir şekilde kargoya verilince sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ya aslında Nanokatalog’da aklıma çok takıldı. Arakdaşlar yardımcı olur musunuz? Amazon.de ile Nanokatalog arasında kaldım. İşim avantajı bir sıkıntı çıkarsa garantiyle falan uğraşmayacağım. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU etiketinde input giriş ne yazıyor o önemli. Bazıları 220/110 şeklindedir. Kullanılabilir.

Bakınız iki şebekeye de uygun.

upload_2018-1-26_0-4-34.png

Arkadaşlar Aorus Gaming K7 modeline karar kıldım. Nanokatalog’dan almayı düşünüyorum. Amazon.de’den daha önce hiç alışveriş yapmadım. Sıkıntı çıkarsa ne yapacağımı bilemeyeceğimden Nanokatalog’u tercih ettim. Bu mağazada ürünlerin garantisi var mıdır? Ürün Nanokatalog’da 1100₺, Amazon.de’de 900₺. Açkkçası 200₺ fazla verip ülkemizden almak mantıklı geldi. Ülkemizde sadece Nanokatalog’da var. 1800X ve ileride belki 1070 Ti, 1080 veya Volta Mimarili karta 650W bir PSU yeter mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

@astigmat13 @CJack60

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı