Oyun ve yazılım için 10.000TL bilgisayar tavsiyesi

FFurkaNNN

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba dostlar. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Okuduğum bölümümden dolayı yazılım, kod yazma gibi işleri rahat yapabileceğim ve aynı zamanda rahat bir şekilde oyun oynayabileceğim bir bilgisayar tercih etmek istiyorum. Ayrıca Kıbrıs'da okuduğum için Monster tercih etmek istiyorum. Tercih etmek istediğim bilgisayarlar da şunlar;

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürlerimi sunarım. :)

Not: Bütçem 10.000TL bandında. Ama tavsiyelere açığım. Yaklaşık 13.000TL'ye kadar çıkabilirim.

Arkadaşa katılıyorum ikincisini seç derim çünkü RTX 2060 daha uzun süre götürür seni. Masaüstü istersen durum değişir. Tavsiyem HDD ekletmen ya da SSD kapasitesini arttırman 256 GB yetmez gibi.

Mantıken birinde 8GB RAM, diğerinde 16GB RAM yazıyor. Ekran kartı da birinin eski, diğerinin yeni nesil. Paran yettikten sonra 2. olanı alacaksın elbette. Bunu sorman saçma.

İlkini sormamın sebebi, benim bilmediğim bir şey vardır diye ilk seçeneği ekledim. Aramızdan "ikisini de yeteri kadar karşılayabilir bu yüzden ilk seçeneği alman daha mantıklı. Hem maddiyat açısından hem kullanış açısından." diyebilecek birisi çıkar diye ekledim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı