FFurkaNNN
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba dostlar. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Okuduğum bölümümden dolayı yazılım, kod yazma gibi işleri rahat yapabileceğim ve aynı zamanda rahat bir şekilde oyun oynayabileceğim bir bilgisayar tercih etmek istiyorum. Ayrıca Kıbrıs'da okuduğum için Monster tercih etmek istiyorum. Tercih etmek istediğim bilgisayarlar da şunlar;
www.monsternotebook.com.tr
www.monsternotebook.com.tr
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürlerimi sunarım.
Not: Bütçem 10.000TL bandında. Ama tavsiyelere açığım. Yaklaşık 13.000TL'ye kadar çıkabilirim.
Tulpar T7 V17.1 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Monster Tulpar T7 V17.1 17.3" Gaming Laptop 6GB GDDR5 Nvidia GTX1060 192 Bit ekran kartı ve Intel i7-8750H işlemcisiyle oyunculara etkin grafik gücü sunuyor!
Tulpar T7 V19.1 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V19.1 17.3" Gaming Laptop, GeForce GTX 2060 ekran kartı ile eşsiz performans yakalayın. Yeni nesil oyunlarda kusursuz oyun deneyimine hazır mısın?
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürlerimi sunarım.
Not: Bütçem 10.000TL bandında. Ama tavsiyelere açığım. Yaklaşık 13.000TL'ye kadar çıkabilirim.