kranosspare
Kilopat
Yok hocam elimde zaten masaüstü bilgisayar var. RTX 2070'li. Kod yazmak için değil de büyük ekrana alıştığım için 15.6 bana çok küçük geliyor artık. 17.3 en iyisi olacak benim için.Sanırım kod yazmak için 17.3 inç düşünüyorsun. Benim sana
tavsiyem normal 15.6inch bir laptop alıp(fiyatı düşürecektir) 24 inç bir monitör alman yönünde olacak. Hem laptoptan daha kaliteli ve ergonomik bir monitörün olur hem de kod yazarken çok rahat edersin. Ayrıca oyunlarda da iyi performans göstersin istersen 144hz modellere bakabilirsin. İlla rtx bakmaktansa 1650ti 1660 veya 1660ti kartlara bakarak bütçeni yine istediğin seviyeye çek bence. İşlemci ise büyük projeyle uğraşmadığın sürece i5 fazlasıyla yeterli olur. Oyun için ise strateji dışında aynısı geçerli ki strateji için bile sadece yeterli ama ideal değil.
Tamam hocam başlıyorum o zaman. Zamanınız olduğu zaman cevaplayabilirsiniz. Servisleri nasıl? Ne gibi sorunlarla karşılaştınız? Müşteri hizmetlerine bağlanmak için kuyruk bekliyor musunuz? Isınma sorunu yaşadınız mı? Klavyesi sizi memnun ediyor mu? Monster almasaydınız hangi markayı alacaktınız? Aldığınız laptoptan memnun kaldınız mı?Ben 2 yıldır imzamdaki Monster sistemi kullanıyorum gerek laptop hakkında gerekse servis hakkında çok deneyimim oldu istediğini sorabilirsin.