Belki arada oyun da oynar. Ayrıca modelleme, render işleri için sağlam bir ekran kartı gerekiyor diye biliyorum. Diğer parçalar da tabii önemli de ekran kartı es geçilmemeli.Bütçeniz yoksa ekran kartı almayabilirsiniz.
Belki arada oyun da oynar. Ayrıca modelleme, render işleri için sağlam bir ekran kartı gerekiyor diye biliyorum. Diğer parçalar da tabii önemli de ekran kartı es geçilmemeli.Bütçeniz yoksa ekran kartı almayabilirsiniz.
Belki arada oyun da oynar. Ayrıca modelleme, render işleri için sağlam bir ekran kartı gerekiyor diye biliyorum. Diğer parçalar da tabii önemli de ekran kartı es geçilmemeli.
RTX 6000 ada yapay zeka vb. iş yükleri için. Oyun için tavsiye edilmez, RTX 3070 gayet iyi üründür fiyat açısından. AMD GPU'ları zaten oyun haricinde bir şey yapıyorsanız almayın.RTX 4090 ya da RTX 6000 Ada.
O da bi zahmet iyi gitsin. Kaç bin liralık kart.4090 iyi gider.
Sanmam. En az 5090 almalı. 4090 gibi güçsüz bir kartla yapamaz.NVIDIA öneririm. 4090 yeterli olur.
CuDa çekirdeklerinin odaya giriş şekli.UE 4, UE5'te 3D oyun yapmak için ekran kartı olarak hangi markayı tercih etmeliyim?
???Net AMD.
w6800x veya rtx titan ,rtx6000 ada bütçe az ise 4090,4080,3090ti,rx6900xt,rx7950xtx,bütçe daha da az ise rtx3080ti dahası yokUE 4, UE5'te 3D oyun yapmak için ekran kartı olarak hangi markayı tercih etmeliyim?
Aynen hocam en önemlisi onlar. Bence GTX serisinin 5-6 yıllık modelleri iyi olur.
Bütçeniz yoksa ekran kartı almayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.