Oyun yapmak çok zor mu?

Unity'nin paralı ve parasız halleri var eğer parasız alırsan yaptığın oyunun başında "made by Unity" yazıcaktır paralı alırsan oyunun direkt olarak açılır onun dışında birkaç ekstra özellik geliyor ama bu yapıcağın oyunu etkilemez.
Eğer 12 ay içinde 200.000 dolardan fazla kazandırırsa oyun Unity Plus almak zorunda.
1595335246380.png

Temel programlama mantığını kavramanı öneriyorum. Bunu ne scratchle öğrenebilirsin ne de video izleyerek. Kodlar nasıl yazılır, yazılan kod nasıl yorumlanır? Bunları kavradıktan sonra bilgisayar kavramlarının derslerini izleyerek (amacın eğer oyun yapmaksa C tabanından ilerle.) öğrenebilirsin.

Asla Udemy kurslarını önermiyorum.

Mühendislik okudunuzmu çünkü bilkent bilgisayr mühendisliği ve yazılım mühendisliği okuyanlara Udemy kursları öneriliğiyor bunları önerenler dekan prof neden bahsediyosunuz yanlış bilgi veriliyor burada moderetörler alo.

Mühendislik okudunuzmu çünkü bilkent bilgisayr mühendisliği ve yazılım mühendisliği okuyanlara Udemy kursları öneriliğiyor bunları önerenler dekan prof neden bahsediyosunuz yanlış bilgi veriliyor burada moderetörler alo.

Bazı kişiler çok yanlış bilgiler veriyor doğrusunu bulmak zor belki ondan bahsediyordur?

@agalarsöztnüre yaş olarak küçük kişilere öğretmek için gayet güzel bir platform. İleri de anladıktan sonra saçma gelecek tabii ki de. İlkokuldaki çocukların fasulye sayması ya da parmaklarıyla toplama yapmaları da saçma ama yapıyorlar.

Hiç kullanmadım ama birkaç yerde şuradaki ekranla karşılaştım. Scratch'ten çok da farklı değil bu kısmı. Zaten adama 1 yılını Scratch'e ada demiyoruz.

Karşılaştığınız ekran ne olduğu hakında bilgi edinip bun yazsaydınız bilgi eddinirsen iyi olur çünküü orada algoritma yazılıyor :D.

Öncelikle, İngilizcen yoksa hiç bulaşma bence. 🙂
Cryengine, Unreal Engine, Consturct 2, Coppercube ve Unity.
Hepsinin de ücretsiz versiyonları var diye biliyorum.
Hiçbir şey bilmiyorsan ilk hafta Scratch'a bak. Ama sonra sakın bakma, o kadar gereksiz ki kendisinden tiksiniyorum.
Çünkü buradan bir şey yapanlar, gerçekten bir şey yaptıklarını zannediyorlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı