- Makaleler
- 51
Benim matematiğim biraz kötü sıkıntı çıkarır mı ? ama dediğim gibi İngilizce'm çok iyi.Matematik, ingilizce, fizik.
Benim matematiğim biraz kötü sıkıntı çıkarır mı ? ama dediğim gibi İngilizce'm çok iyi.Matematik, ingilizce, fizik.
Kodlama genel olarak sayısal zeka gerektiriyor zaten. Ama bir kısıma kadar matematik gerekmiyor. Özellikle yapay zeka falan yapmayacaksanız.Benim matematiğim biraz kötü sıkıntı çıkarır mı ? ama dediğim gibi İngilizce'm çok iyi.
Uzmanlaşmak yerine önce temeli öğrenip ondan sonra da oyun yaparak öğrenmeye devam etmesi daha öğretici ve akılda kalıcı olur.Hocam öncelikle oyunu oluşacak yazılım dilinde iyice uzmanlaşın. Oyun yapmak çok daha sonraki aşamalar.
Ben önce tamamen öğrenip daha sonra pratiğe dökmek konusunda iyiyim. Deneye deneye kendimi geliştirmekten çok kendimi kandiriyorum. Ama bu kişiden kişiye göre değişebilir tabii ki.Uzmanlaşmak yerine önce temeli öğrenip ondan sonra da oyun yaparak öğrenmeye devam etmesi daha öğretici ve akılda kalıcı olur.
Oyun programlamada matematik şart. Özellikle numerical methods ve linear algebra.Benim matematiğim biraz kötü sıkıntı çıkarır mı ? ama dediğim gibi İngilizce'm çok iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.