Oyun/Yayın için TürkNet Uygun mudur?

Fiber internet altyapım bulunmuyor maalesef. Superonline’da fibersiz uygun paket bulamadım :/

Aynı problem bende de var. Fiber altyapı yok. Fibersiz paketlerde biraz bütçeyi aşıyor.

Aynen öyle. Keşke biraz daha yüklenseler şu fiber altyapı işine. Milletçe rahatlasak. Bu olmasa bile fiber dışı paketlerin fiyatını düşürebilirler. Ama nerdeee :D
 
Eğer yaşadığınız bölgeye hizmet veriyorsa kesinlikle superonline kullanın derim. Yayıncılarında neredeyse hepsi superonline kullanıyor diye biliyorum.
 
Evet hocam fazlasıyla iyi. Gözlemlediğim sorunlar şunlar; altyapı sorunu, geç kurulum (1 ayı bile buluyor), Müşteri hizmetlerini aradığında sürekli yönlendirilmesi.
 
Ben de konunun takipçisiyim. Bulunduğum bölgede fiber var fakat sadece karşıdaki siteye çekmişler. ADSL olarak Superonline maksimum 16Mbps hız veriyor, upload hızı 0.5 civarı seyrediyor. VDSL sorgulattım müşteri temsilcisine, 27Mbps e kadar destekliyormuş hat; kendileri 24Mbps verebileceklerini upload hızının ise 2Mbps olacağını söyledi.
 
Bizim apartmandaki TürkNet kullanıcısı 40mbps download 3mbps upload alıyor arkadaşlar. Müşteri hizmetleri de 1 gün içerisinde cevap veriyormuş. TürkNet’e geçeceğim. Teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı