Oyuna para yatırmak gereksiz mi?

Efems

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize iyi sosyaller, Valorant'a 11k VP atacaktım (2000TL) ama çevremden 1-2 kişi işte bir takım hakaretler eşliğinde yapma etme gereksiz falan dedi, siz ne düşünüyorsunuz?

Eğer çok oynuyorsan yatır ama biraz fazla sonuçta aldığın skini geri satamayacaksın. Geri satabilsen al derdim.

CS2 deseydin al derdim de çünkü satabiliyorsun hatta kâr bile ediyorsun çoğunlukla

Ama Valorant ve LoL de öyle değil durumlar yani olay tamamen zevk meselesi eğer zevkin maddi durumunun önüne geçiyorsa al ama 1 hafta sonra o skinlerden sıkılırsan satıp başka skin alamayacaksın bilgin olsun.

Arkadaşlar hepinize iyi sosyaller, Valorant'a 11k VP atacaktım (2000TL) ama çevremden 1-2 kişi işte bir takım hakaretler eşliğinde yapma etme gereksiz falan dedi, siz ne düşünüyorsunuz?
Sana kalmış.Eğer Valorant'ın devamlı oyuncusuysanız alın ama alıp da sıkılacaksanız çöpe gitmiş bir para olur.

Hocam elbette sıkılacaksın bir süre sonra üstüne satmak istersin belki hesabını satarken de hesap çalınabilir iş üstüne iş olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı