CS:GO 70 FPS 'oyuncu bilgisayarı'...Bence 321 FPS en düşük ayarlarda bir iki adım atarken ya da açılırken aldığı en yüksek FPS.
FPS 3' ten geriye sayargibi olmuş.
CS:GO 70 FPS 'oyuncu bilgisayarı'...Bence 321 FPS en düşük ayarlarda bir iki adım atarken ya da açılırken aldığı en yüksek FPS.
FPS 3' ten geriye sayargibi olmuş.
Elimde ki ekran kartı GT 420 ve GTA 5'i ultra ayarlarda 144 FPS'de açıyorumTokatçı bunlar, PC hakkında bilgisi olmayanları çalımlıyorlar.
Işıklı kasa, klavye ve mouse olunca oyuncu oluyor
GT420 ile ne oynayacaklar Allah bilir.
240p falan mı oynuyorsunuz? İmkansız duruyor.Elimde ki ekran kartı GT 420 ve GTA 5'i ultra ayarlarda 144 FPS'de açıyorum![]()
Dostum şaka yapmıştım sadece240p falan mı oynuyorsunuz? İmkansız duruyor.
Haklısın. Ben de daha ağır ithamlarda bulunmak isterdim. Ama amacım kimseyi kırmak değildi. O yüzden sonuna kadar üslubumu bozmadım. Memleketim olan Kastamonu’da böyle insanların olması ayrı üzdü beni.Dediğim oldu. Hiç şaşırmadım biliyor musun. Bunlar hırsız. Yalanlar söyleyerek, insanları kandırarak soyuyorlar onları. Bilgi bunların en büyük düşmanı. Biliyorsan baltalıyorsun işlerini çünkü. Daha ağır şeyler söylemek istiyorum ama gereksiz gerçekten. Umarım elinde patlar, kandıramaz kimseyi.
Gezinirken şunu buldumEki Görüntüle 309465Eki Görüntüle 309466
Mario severlere demek istemiş herhalde? Eki Görüntüle 309467
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.